In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Események

AddThis Social Bookmark Button

Apáczai-díj Zsidó Ferencnek

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) idén is díjazta a tudományos kutatást is végző pedagógusokat, valamint a kiemelkedő tanulmányi eredményeket elérő diákokat.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

A 2012-es érettségi eredmények értékelése és tanulságai

A jelen iskolai év érettségi eredményei az elmúlt évekéhez viszonyítva gyengék. Azt viszont mindenki tudta eddig is, hogy a tanulók vizsgaeredményei nem fedik minden esetben a valóságot. Valójában az utóbbi években a tanulók tudásszintje hasonló volt a mostanihoz, de az eredmények azért voltak jobbak, mivel nem volt kamerarendszer.

Az eredmények értékelését nem lehet ilyen röviden és egyszerűen leírni, bővebb elemzésre van szükség, minden érdekelt fél részéről.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tanácskozás a vállalkozókkal

November 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

A hagyománynak eleget téve, tartottuk meg az idén is, a partnercégek képviselőivel, az évente megismétlődő tanácskozást. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Modern marketing eszközök

December 8-án Szőcs Attila a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem marketing tanára látogatta meg iskolánkat. Nagyon érdekes előadást tartott a modern marketing eszközökről a XII. közgazdaságtan osztálynak. A legmodernebb és legújabb marketing eszközökről beszélt és konkrét példákkal illusztrálta előadását. Beszélt a víruskampányról, a szociális médiáról, ambient reklámokról, álbotrányokról és álhírekről és ezek elképesztő hatásáról.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

"Nem voltam osztály-réme, vagy tanárok réme, viszont egy istenes pofont én is kiérdemeltem egyszer"

Annak apropójaként, hogy a közelmúltban iskolánk tanára, dr. Zsidó Ferenc irodalmi díjban részesült, interjút készítettem vele, amelyben körüljárjuk életpályáját is, a „kezdetektől napjainkig”.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi