In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Kirándulás

AddThis Social Bookmark Button

Karcagi látogatás

2011. október 13 – 15 között felejthetetlen három napot töltöttünk Karcagon. 13-án reggel 6 órakór indultunk a Zeyk Domokos Iskolaközponttól az iskola két autójával. A kiránduláson részt vett Bartos László igazgatóúr, Macelar Lajos tanár úr, a diákok részéről Balázs Ágnes, Flóra Renáta a XII E, Anti Máriusz a X E és Izsák Csongor a XIII M osztály tanulói. Az utazás nagyon fárasztó volt, de az ott eltöltött idő kárpótolta a fáradságot.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

Jártunk, láttunk, visszajöttünk, elmeséljük. Tőlünk nektek. Ha kíváncsiak vagytok hogy, hol jártunk és mit hogyan láttunk, olvassátok el, megéri.

Hónapok óta vártuk, számoltuk a napokat, hogy ismét eljöhessen az a pár nap, amelyet testvériskolánk, az Eötvös József Székhelyintézmény a tanáraival és tanulóival töltünk.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás a Hódmezővásárhely-i testvériskolához

2010 oktober 7 és 11 között iskolánkból 19 diák és négy kísérő tanár, Kiss József, Bartos László, Kiss Klára és Tekeres Imola az Eötvös József Hódmezővásárhely-i testvériskolához utazott. Az utazás előtti napokat nagy készülődés, izgalommal teli napok előzték meg. A diákjaink közt voltak olyanok, akik most először mentek Hódmezővásárhelyre, de nemcsak ezért volt nagy az izgalom, hiszen baráti kapcsolatok is alakultak ki a két iskola között az előző találkozások alkalmával és nagyon várták már a találkozást.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás a Hódmezővásárhely-i testvériskolához

2010 április 21 és 25 között iskolánkból 38 diák és két kísérő tanár, Gál Orsolya és Kiss József, a Hódmezővásárhely-i testvériskolához utazott az Eötvös József Napokra. Az utazás előtti napokat nagy készülődés, izgalommal teli napok előzték meg. A diákjaink közt voltak olyanok, akik most először hagyták el az országot, de nemcsak ezért volt nagy az izgalom, hiszen baráti kapcsolatok is alakultak ki a két iskola között és nagyon várták már a találkozást. A diákjaink családoknál voltak elszállásolva, ami új élményt, új kapcsolatok létrehozását jelentette.

Bővebben...

Ki olvas minket

Oldalainkat 59 vendég böngészi