In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Egyéb Projektek

AddThis Social Bookmark Button

Kissebségek és bevándorlók az EU-ban, együtt

2012. szeptember 21. és 30. között városunkban (Székelykeresztúr) különböző kissebségek és bevándorlók képviseltetik magukat egy olyan szemináriumon, amelyet az Európai bizottság finanszíroz. Összesen 30 fiatal vesz részt benne, ebből 8-an erdélyiek a többiek Portugáliából, Észtországból, Oroszországból, Franciaországból és más országokból jöttek. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Új testvériskolai kapcsolat

Az iskolakezdés után Simó Béla Székelykeresztúri Önkormányzati képviselő felkérésére fogadtuk a bábolnai szakiskola vezetőségét Pelczéder Zoltán igazgató Úr vezetésével. Azzal a céllal kerestek meg minket, hogy partnerségi kapcsolatot létesítsünk az iskolájukkal és írjunk meg közösen egy Leonardo pályázatot. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Projekt záró

Iskolánk hat közgazdasági szakos diákja és a CJD Domus Alapítvány közös projektben vettek részt, amelynek záró rendezvényét november 11-én pénteken tartották iskolánk dísztermében. A rendezvényen részt vettek Bartos László Igazgató mellett a CJD Domus Alapítvány képviselői Fazakas István, Burus Endre és az alapítvány elnök asszonya Anna Ohnweiler és természetesen a diákok. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

III. Udvarhelyszéki gyümölcsfesztivál

Falu a városban elnevezéssel a Civitas Alalpítvány a Polgári Társadalomért és a Székelygyümölcs Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg szeptember 23-25 között az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Projektbemutató a Kultúrpalotában

Április 1-én délelőtt 11 órakor elindultunk Marosvásárhelyre, hogy részt vegyünk a SIEU (Schools for Inteligent Energy Use) projekt, záró konferenciáján, amelyet a Kultúrpalotában szerveztek meg. Egy órára érkeztünk meg, nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Ezután megebédeltünk és Balázs Mihály tanár úr, én (Firtos Tünde) és Simó Szabolcs interjút adtunk az Erdély TV-nek és a  Marosvásárhelyi tv-nek. Délután két órakor elkezdődtek a SIEU projektbe bekapcsolódott öt iskola csapatainak projektbemutatói.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi