In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Egyéb Projektek

AddThis Social Bookmark Button

Európai társadalmi problémák a pénz prizmáján keresztül

A nagyváradi Klebelsberg Kuno Szakkollégium szervezésében került sor egy beszélgetésre, vitára iskolánk dísztermében. A beszélgetésen nagyváradi, magyarországi, lengyel, norvég egyetemisták és iskolánk közgazdaságtan osztályba járt diákjai vettek részt.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Nyári projektek

Szeptember elején két magyarországi iskolából érkeztek vendégek az iskolánkba.

Az első, a hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakközépiskolából, a második a dombóvári Apáczai Csere János Iskolaközpontból.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Németországi projektek

Iskolánk jó kapcsolatot ápol a bautzeni (Németország), Technikai Szakközépiskolával (Berufschule für Technik Bautzen), közösen számos pályázatot, projektet bonyolítottunk le. Az együttműködés előzményei a gyermekotthonos időkig nyúlnak vissza, amikor a bautzeni Rumanien Initiative egyesület rendszeresen támogatta az intézményt. Ezt a kapcsolatot fejlesztette tovább és “mentette át” a Zeyk Domokos Iskolaközpont kereteibe Szőcs Pál matematika szakos tanár.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Közös pályázat

A CJD Domus Alapítvány közösen a mi iskolánkkal pályázatot nyert a Bosch Alapítványnál a mezőgazdasági és textil szakosztály gyakorlati tevékenységének a támogatására.

Bővebben...

Ki olvas minket

Oldalainkat 59 vendég böngészi