In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Egyéb Projektek

AddThis Social Bookmark Button

Aszaló projektünkre felfigyelt a transindex

A SIEU projekt keretében készült napkollektorral müködő aszalógépünkre felfigyelt a transindex és telefonos interjút készített a diákokkal és vezetőjükkel Balázs Mihályal. Az cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva.

http://think.transindex.ro/?p=6958

AddThis Social Bookmark Button

A napkollektoros gyümölcsaszaló bemutatója

Március 11-én pénteken ünnepélyes keretek között iskolánk X. K. osztályos tanulói Balázs Mihály tanár úr irányításával bemutatták az aszaló szerkezetet iskolánk tantestületének, diákjainak és a helyi sajtónak. A bemutatót Balázs Mihály közgazdaságtan tanár, a projekt irányítója nyitotta meg, beszédében elmondta, hogy a SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) projektben világszinten közel 100 középiskola vesz részt. Romániában hat középiskola kapcsolódott be a projektbe, köztük a Zeyk Domokos Iskolaközpont is. A SIEU projekt célja, hogy a diákok, tanárok foglalkozzanak a megújuló energiával és az ezzel kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

AddThis Social Bookmark Button

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

 

A X. közgazdaságtan osztály Balázs Mihály közgazdaságtan tanár vezetésével az „Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért” nemzetközi projekt keretén belül egy napenergiával működő gyümölcsaszaló gépet készítenek. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

Az iskolák a felelősségteljes energiafogyasztásért 9 országban közel 100 szakközépiskolát és civilszervezetet köt össze. A projekt fő célkitűzése, hogy növelje a részvételt és felelősségvállalást a szakközépiskolai diákok, tanárok, a helyi önkormányzatok és cégek körében, hogy foglalkozzanak az energiahatékonysággal és a megújuló energiával kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 47 vendég böngészi