In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Egyéb Projektek

AddThis Social Bookmark Button

ROSE PROJEKT

AddThis Social Bookmark Button

DAL ZEYK DOMOKOSRÓL

AddThis Social Bookmark Button

PÁLYÁZATI PROGRAMMAL KARCAGON

írta: Antal Erzsébet, projektvezető

2016. június 16-20.

„Együtt az Ember és a szakmunkás nevelésének útján” című pályázatunkkal nyertünk anyagi támogatást Székelykeresztúr város Önkormányzatának 2016-os Ifjúsági tevékenységeket támogató éves programjának keretében. A projekt célja szakiskolás diáknak és tanárnak egyaránt betekintést nyerni egy korszerű szakközépiskola életébe, ismerkedni, tapasztalatot cserélni, megoldást keresni hasonló problémáinkra, s mindenekelőtt megerősíteni régi testvériskolai kapcsolatunkat az iskolával, amellyel már több sikeres pályázati programot bonyolítottunk le (Comenius, Leonardo). 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

JOBS projekt a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban

írta: Kornis Melinda, pedagógus tanácsadó tanár

A 2014-2015-ös tanév újszerű meglepetéssel indult a IX. közgazdaságtan –gazdasági technikus profilon tanuló diákok számára, hiszen a szakmában való jártasságuk elmélyítésére, új, irányított élményszerzésre, a szakmák sokszínű palettájának a megismerésére adott lehetőséget a JOBS elnevezésű román- svájci projekt. A projekt a Nemzeti Oktatási Minisztérium (Bukarest) és a Zürichi tanárképző Egyetem Nemzetközi Együttműködési Központjának közreműködése révén valósult meg. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

E-learning

írta: Szőke Hajnalka

2013. április 24.

2013. április 24.-én délután a „Zeyk Domokos” Technológiai Líceum épületében sor került egy szülő- tanár találkozóra, amely során a szülők értesülhettek az „E- learning” alkalmazás gyakorlati kérdéseiről, a projekt fő célkitűzéséről. 

A projekt lehetővé teszi, az iskolák és a szülők közötti kapcsolattartás javítását az online menedzsmentrendszer segítségével. E lehetőséggel a szülők nyomon követhetik gyerekeik tanulmányi eredményeit, fegyelmi helyzetét egyaránt.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég böngészi