In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Határtalanul

AddThis Social Bookmark Button

A karcagi Határtalanul pályázat második része

írta: Vass Ibolya

2013. május 22-26.


Május 22 - 26 között került sor a közgadasági szakon tanuló diákok határtalanul pályázatának második szakaszára.
Ez alkalommal a karcagi Varró István Szakiskola Szakközépiskola Általános Iskola és Kollégium 14 diákja és két pedagógusa jöttek el hozzánk a Zelyk Domokos Technológiai Líceumba.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

A II. Határtalanul pályázat Karcaggal

írta: Vass Ibolya

2013. április 24-28.

Április 24 - 28 között került sor a karcagi Varró István Szakiskola Szakközépiskola Általános Iskola és Kollégium által megnyert HATÁRTALANUL pályázat első szakaszára Karcagon, melyen iskolánk 14 közgazdasági szakon tanuló diákja és két pedagógusa vett részt.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

"Határtalanul" Észak- Kelet Magyarországon

írta: Balázs Mihály

2013. április 1-6.

Képek iskolánk facebook oldalán

A „Határtalanul” program keretén belül öt csodálatos napot töltöttünk Ózdon és környékén a Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola vendégeként. Egy közös projekten vettünk részt, elkészítettük Ózd és környékének turisztikai prospektusát. Meglátogattuk Észak- Kelet Magyarország fontosabb városait, természeti és történelmi nevezetességeit. Megcsodáltuk Debrecen történelmi központját, a református templomot, megismerkedtünk a Líciumfa legendájával, megtudtuk, hogy mi köze van Csokonainak Debrecenhez.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Turisztikai prospektust készítettünk Székelykeresztúrról

írta: Balázs Mihály

2013. március 17.

Március 17-én iskolánkba látogatott az ózdi Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola 40 diákja és 4 tanára a Határtalanul projekt keretén belül. Ittlétük során megismerték Székelykeresztúr és környékének történelmi, kulturális és természeti kincseit, valamint az összegyűjtött anyagokból (képek, turisztikai kiadványok, éttermi étlapok, múzeumi anyagok) diákjainkkal közösen összeállítottak Székelykeresztúrról egy turisztikai prospektust. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Határtalanul Székelykeresztúron

Április 1-7 között vendégeink voltak a hódmezővásárhelyi HISZK Eötvös József Székhelyintézmény diákjai és kísérőtanárai Képíró Ágnes tanárnő vezetésével.

Látogatásuk célja a „HATÁRTALANUL” pályázat folytatása volt, amelynek első fordulója ez év március 4.-e és 10.-e között volt Hódmezővásárhelyen, amelyen a Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai vettek részt.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Tanfelügyelőség

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi