In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

Iskolánk – a Zeyk Domokos Iskolaközpont - másodig alkalommal rendezte meg „Az enyém is a Föld” című környezetismereti vetélkedőjét, a Föld napja alkalmából, melynek célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

EZÜST fokozatra minősített BOGLÁRKA

Április 4-6 között iskolánk BOGLÁRKA nevű színjátszó csoportja harmadik alkalommal vett részt  Derecskén – Magyarország -  a Bihar-Bihor diákszínjátszó fesztiválon.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

A kiegészítő anyag és a verseny leírás letölthető innen

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont megszervezi a Föld napja alkalmából április 4-én a természet- és környezetvédelmi vetélkedőjét „Az enyém is a FÖLD” címmel.

A vetélkedő célja: A tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, ivóvíz készletünk megvédése stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

III. Vállalkozni jó végeredménye

„Izgalmas, csapat összekovácsoló hatású, pörgős verseny volt.”

(Etédi Jósika Miklós általános iskola)

Véget ért a III. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizennégy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 70 diák vett részt a megmérettetésen.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tőzsde verseny

A magyarországi Közép-Európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is meghirdette középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi