In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Napelemet nyert iskolánk csapata

forrás: www.spme.ro

2012. december 12.

Öt csapat részvételével zajlott a Hargita Megye Tanácsa Energiatakarékossági Közszolgálata által szervezett tanulmányi verseny második fordulója december 12-én, szerdán Csíkszeredában, a megyeháza márványtermében. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tanulmányi verseny

A Hargita Megyei Energiatakarékossági Közszolgálat egy tanulmányi versenyt hirdetett meg a megye középiskolás diákjainak. A versenyre összesen 24 csapat jelentkezett, amelyből az első 15 csapat jutott az elődöntőbe, az elődöntőből a döntőbe pedig az első 5 csapat. Örömmel számolunk be arról, hogy iskolánk csapata a ZeykTeam bejutott a legjobb 5 csapat közé és december 12-én részt vesz a Csíkszeredában megszervezett döntőn.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tolerancianapi vetélkedő

November hava a tolerancia jegyében zajlott a város és a környék több iskolája és szervezete háza táján is. Egy kicsit tudatosabbá, érzékenyebbé próbálták tenni a szervezők a célcsoportokat a tolerancia problémáját , kérdéskörét  illetően, hiszen nem telik el úgy perc, hogy ne találnánk a másokkal és  saját magunkkal szembeni  viselkedésünkben változtatnivalót.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tanulmányi kirándulás a vízierőműnél

Szabó Norbert iskolánk XII. osztályos diákja Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a Hargita Megyei Energiatakarékossági Közszolgálat pályázatán és díjazásban részesült.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

V. Esettanulmányi Vetélkedő

Május 2-én iskolánk csapata Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a székelyudvarhelyi  Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) által szervezett V. Esettanulmányi vetélkedőn.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi