In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Tanulmányi verseny

A Hargita Megyei Energiatakarékossági Közszolgálat egy tanulmányi versenyt hirdetett meg a megye középiskolás diákjainak. A versenyre összesen 24 csapat jelentkezett, amelyből az első 15 csapat jutott az elődöntőbe, az elődöntőből a döntőbe pedig az első 5 csapat. Örömmel számolunk be arról, hogy iskolánk csapata a ZeykTeam bejutott a legjobb 5 csapat közé és december 12-én részt vesz a Csíkszeredában megszervezett döntőn.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tolerancianapi vetélkedő

November hava a tolerancia jegyében zajlott a város és a környék több iskolája és szervezete háza táján is. Egy kicsit tudatosabbá, érzékenyebbé próbálták tenni a szervezők a célcsoportokat a tolerancia problémáját , kérdéskörét  illetően, hiszen nem telik el úgy perc, hogy ne találnánk a másokkal és  saját magunkkal szembeni  viselkedésünkben változtatnivalót.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tanulmányi kirándulás a vízierőműnél

Szabó Norbert iskolánk XII. osztályos diákja Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a Hargita Megyei Energiatakarékossági Közszolgálat pályázatán és díjazásban részesült.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

V. Esettanulmányi Vetélkedő

Május 2-én iskolánk csapata Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a székelyudvarhelyi  Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) által szervezett V. Esettanulmányi vetélkedőn.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

Iskolánk – a Zeyk Domokos Iskolaközpont - másodig alkalommal rendezte meg „Az enyém is a Föld” című környezetismereti vetélkedőjét, a Föld napja alkalmából, melynek célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi