In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Tőzsde verseny

írta: Balázs Mihály

2013. január 19.

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is megszervezte az értékpapírpiaci vetélkedőt. Az idei versenyre 450 csapat nevezett be, közöttük iskolánk csapata is, amelynek tagjai Brudan Ilarie, Anti Marius és Czézár Dénes Zsolt voltak.

A vetélkedő selejtezője két szállon futott, egyrészt 4 tesztfordulón mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat a résztvevő csapatok, másrészt az Erste Traderen kereskedhettek valós részvényekkel valós árfolyamon. Ehhez a csapatok 10 millió virtuális forint kezdőtőkét kaptak. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Szakközépiskolások megyei szintű irodalmi vetélkedője

írta: Antal Erzsébet

2013. december 12.

December 12-én ötödik alkalommal lehettünk házigazdái a Hargita Megyei Tanfelügyelőség Magyar Nyelv és Irodalom Szakosztályával közösen szervezett 


SZAKKÖZÉPISKOLÁSOK MEGYEI SZINTŰ IRODALMI VETÉLKEDŐJÉNEK.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Tolerancia vetélkedő

írta: Kornis Melinda

2013. november 28.

…Soha senki se jön elém, aki úgy mutatkozik be, hogy én az emberiség vagyok. Az emberiség nem kér enni, ruhát se kér, hanem tisztes távolban marad, a háttérben, dicsfénnyel fennkölt homlokán. Csak Péter és Pál van. Emberek vannak. Nincs emberiség…
(Kosztolányi Dezső, in. Édes Anna, 1926)

2013. november 28-án, a Tolerancia világnapjának másnapján, iskolánk diákjainak népes csapata vállalkozott arra az igazán emberséges feladatra, megnyilvánulásra, hogy közel két órán keresztül elmélkedjen és foglalkozzon e témával, melynek vonatkozásait a mindennapi interakcióink során elkerülhetetlen nem észrevennünk és figyelmen kívül hagynunk.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Részt vettünk az „Éljünk jobban Székelyudvarhelyen” elnevezésű versenyen

írta: Kornis Melinda

2013. november 20.

2013. november 20- án iskolánk X. osztályos diákjai, Kozsokár Gabriella- Mónika, Gagyi Andrea és Deák Zoltán Csaba részt vettek az „Éljünk jobban Székelyudvarhelyen” elnevezésű, Székelyudvarhely és a környék középiskolás diákjai számára szervezett vetélkedőn. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

írta: Tekeres Imola

2013. április 18.

Iskolánk-a Zeyk Domokos Technológiai Líceum –harmadik alkalommal rendezte meg ,,Az enyém is a Föld” című környezetismereti vetélkedőjét,a Föld napja alkalmából,melynek célja,hogy a tanulók ismerjék meg megyénk természet védett területeit,valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi