In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Miben segíthetek?

Tolerancianapi vetélkedő- 2014. november 27-én 13-15 óra között

Szervező tanárnő, Kornis Melinda

I.FORDULÓ

☼ Egy interjú készítése idős személlyel, fogyatékkal élő személlyel (látás-, hallássérült, mozgáskorlátozott személlyel), kisebbségben élőkkel, hátrányos helyzetű emberekkel (szegénységben élőkkel, szülők nélkül nevelkedő gyerekekkel…

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Beszélgetés a Vox Fm reggeli műsorában

Iskolánk csapata első díjat nyert a Hargita Megyei Energiatakarékosáig Közszolgálat által szervezett tanulmányi versenyen. Ezzel kapcsolatosan beszélgettek a Vox Fm reggeli műsorában Balázs Mihály közgazdász szaktanár és Brudan Ilarie a nyertes csapat egyik tagja. Hallgasd meg a beszélgetést.

AddThis Social Bookmark Button

Első díj az energiahatékonysági versenyen

írta: Balázs Mihály

2014. május 23.

Iskolánk csapata a ZeykTeam első helyezést ért el a Hargita Megye Tanácsa Energiatakarékossági Közszolgálata által szervezett tanulmányi verseny döntő fordulójában, amelyet május 23-án pénteken szerveztek Csíkszeredában, a megyeháza márványtermében. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

A derecskei színjátszó fesztiválon jártunk

írta: Zsidó Ferenc

2014. április 17-19.

A Zeyk Domokos Technológiai Líceum Boglárka színtársulata idén negyedik alkalommal vett részt a magyarországi Derecskén szervezett Kótsi Patkó János minősítő diákszínjátszó fesztiválon április 17-19-én. A rendezvényre idén 14 csoport kapott meghívást az anyaországból és Erdélyből. A Boglárka Páskándi Géza A bosszúálló kapus című tragikomédiáját adta elő, rendezte Zsidó Ferenc, az iskola magyartanára. A rendkívül erős mezőnyben a zsűri Bronz fokozattal minősítette az előadást, ugyanakkor Anti Marius (a darabban Szakál Dániel) elnyerte a fesztivál legjobb férfi szereplőjének díját.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

írta: Tekeres Imola

2014. április 3.

2014. április 3-án negyedik alkalommal került megrendezésre a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban, az ,,Enyém is a Föld’’ című környezetismereti vetélkedő, a Föld napja alkalmából. Célja, hogy a tanulók ismerjék meg a környezetvédelem fontos kérdéseit és Hargita megye természetvédelmi területeit.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég böngészi