In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Első díj az energiahatékonysági versenyen

írta: Balázs Mihály

2014. május 23.

Iskolánk csapata a ZeykTeam első helyezést ért el a Hargita Megye Tanácsa Energiatakarékossági Közszolgálata által szervezett tanulmányi verseny döntő fordulójában, amelyet május 23-án pénteken szerveztek Csíkszeredában, a megyeháza márványtermében. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

A derecskei színjátszó fesztiválon jártunk

írta: Zsidó Ferenc

2014. április 17-19.

A Zeyk Domokos Technológiai Líceum Boglárka színtársulata idén negyedik alkalommal vett részt a magyarországi Derecskén szervezett Kótsi Patkó János minősítő diákszínjátszó fesztiválon április 17-19-én. A rendezvényre idén 14 csoport kapott meghívást az anyaországból és Erdélyből. A Boglárka Páskándi Géza A bosszúálló kapus című tragikomédiáját adta elő, rendezte Zsidó Ferenc, az iskola magyartanára. A rendkívül erős mezőnyben a zsűri Bronz fokozattal minősítette az előadást, ugyanakkor Anti Marius (a darabban Szakál Dániel) elnyerte a fesztivál legjobb férfi szereplőjének díját.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Természet és környezetismereti vetélkedő

írta: Tekeres Imola

2014. április 3.

2014. április 3-án negyedik alkalommal került megrendezésre a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban, az ,,Enyém is a Föld’’ című környezetismereti vetélkedő, a Föld napja alkalmából. Célja, hogy a tanulók ismerjék meg a környezetvédelem fontos kérdéseit és Hargita megye természetvédelmi területeit.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

5. Vállalkozni Jó - kisfilm

Köszönet a www.keresztur.info csapatának

AddThis Social Bookmark Button

5. Vállalkozni Jó - beszámoló

írta: Balázs Mihály

2014. február 25.

Ötödik alkalommal szerveztük meg a nagy sikerű "Vállalkozni Jó" vetélkedőt nyolcadik osztályos diákok számára. Tizenöt környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 75 diák vett részt a megmérettetésen.

 

 

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég böngészi