In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vetélkedők

AddThis Social Bookmark Button

Osztályterem szépségverseny

írta: Balázs Mihály

2015. december 7. 

Véget ért az első Osztályterem Szépségverseny, amelyre nyolc osztály nevezett be. A feladat az volt, hogy a diákok minél kreatívabban díszítsék fel osztálytermeiket. A dekoráció az osztályközösség életéhez, illetve a szakhoz kellett kapcsolódjon. A vetélkedő két szinten zajlott, egyrészt egy szakmai zsűri, másrészt pedig a facebook közösség értékelte az osztálytermeket.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

A Magyar nyelv napja

írta: Antal Erzsébet

2015. november 13.

Lehet- e szebben ünnepelni e napot, mint a KRIZA JÁNOS ORSZÁGOS BALLADAMONDÓ, BALLADAÉNEKLŐ ÉS MESEMONDÓ VERSENYEN való szerepléssel?

Lunka Kevin Lóránd XI. autószerelő és Tiboldi József Lehel X. kertészeti szakosztályos tanulók képviselték iskolánkat e megmérettetésen, miután április 10-én, Szentábrahámon, a körzeti mesemondó versenyen mindketten első helyezést értek el.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Csűrös István Biológia verseny

írta: Hatos Anna

2015. október 22-23.

2015. október 22-23. (péntek és szombat) között Lázár Norbert és Jánosi Annamária IX. Közgazdaságtan szakos diákok, Hatos Anna biológia szakos tanár kíséretével részt vettek a 21. Csűrös István biológiai vetélkedőn, ami ez alkalommal Gyergyószentmiklóson volt megszervezve.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Benedek Elek Mesemondó Verseny

2015. április 10-én, Szentábrahámon, a körzeti mesemondó versenyen Lunka Kevin Lóránd X. autószerelő szakosztályos valamint Tiboldi József IX. kertészeti szakosztályos tanulók elnyerték az I.díjat, és ősszel országos versenyen vehetnek részt, Sepsiszentgyörgyön. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak Antal Erzsébet magyar nyelv és irodalom szakos tanárnőnek. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

6. Vállalkozni Jó - beszámoló

írta: Kiss József

2015. február 17

„Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon izgalmas a kacsatenyésztés.” Jósika Miklós Általános Iskola

Hatodik alkalommal szerveztük meg a nagy sikerű "Vállalkozni Jó" vetélkedőt nyolcadik osztályos diákok számára. Tizenkét környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 60 diák vett részt a megmérettetésen. A csapatok a következő iskolákból érkeztek:

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi