In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

Szalagavató ünnepség

Iskolánkban 2011. január 28.-án került sor a szalagavató ünnepségre, amelyet a Pipacsok Ifjúsági Házában rendeztünk meg.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Adventi ünnepség

November 26-án került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet Antal Erzsébet és Balázs Mihály tanárok szerveztek a IX. közgazdaságtan osztály, az irodalmi kör tagjai és Dr. Zsidó Ferenc közreműködésével. A zenés verses összeállítás nagy népszerűségnek örvendett, a díszterem megtelt tanárokkal és diákokkal.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Almabál

November 5-én került sor iskolánkban az almabál megszervezésére. A végzős diákok kitettek magukért, ügyesen feldíszítették a tornatermet, beöltöztek székelyruhába és egy színvonalas csősz táncot mutattak be a közönség nagy örömére.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Gólyabál

Iskolánkban a gólyahét október 18.-tól 22.-ig tartott. Nagyon különleges hét volt, a kisgólyák különböző öltözetekbe kellet, jöjjenek és különböző feladatokat kellet, végrehajtsanak. Voltak nagyon ügyes gólyák, akik nagyon élvezték a hét folyamán lévő feladatokat. Sokan részt is vettek a feladatokban.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Megemlékezés az 1956-os magyar forradalomról

Október 25-én emlékezni gyűltünk össze az iskola dísztermében, emlékeztünk arra az október 23-ára, amely 54 évvel ezelőtt volt, pontosabban 1956-ban. 54 évvel ezelőtt azon a napon forradalom és szabadságharc bontakozott ki Magyarországon a diktatúra és a szovjet meg­szállás ellen. Ez a forradalom világméretű visszhangot keltő és példaértékű áldozathozatal volt a magyarság részéről. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég böngészi