In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

Karnevál

Február 17-én került sor a karneválra, amelyet az osztályunk szervezett (XI. K). Mindenki próbálta kivenni belőle a részét, nagyon sokat dolgoztunk annak érdekében, hogy egy színvonalas, szórakoztató karnevált szervezzünk. Rengeteget próbáltunk, szöveget írtunk, szponzorokat kerestünk, és díszletet terveztünk. Nem könnyű egy ilyen eseményt megszervezni, de megéri, mivel utána a sok pozitív visszajelzés jóleső érzéssel tölt el.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Adventi ünnepség

Advent első vasárnapja előtti pénteken került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet a Zeyk Domokos Iskolaközpont dísztermében szerveztünk. A szervezésbe besegített a X. K. osztály és az irodalmi kör tagjai,  valamint az irányító tanárok Antal Erzsébet, Szőke Hajnalka, Balázs Mihály és Dr. Zsidó Ferenc tanárok.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Fekete Vince költő volt a Zeyk meghívottja

Író-olvasó találkozót szervezett október 14-én a Zeyk Domokos Iskolaközpont Fekete Vince József Attila-díjas költő-íróval, a Székelyföld folyóirat főszerkesztő-helyettesével.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Gólyahét

Iskolánkban már évek óta hagyománnyá vált a gólyahét és a gólyabál megszervezése. Minden évben a végzős diákok gondoskodnak arról, hogy a IX.-es kisgólyáknak egy felejthetetlen, izgalomban, mókában gazdag hetük legyen. Ezen az úgynevezett gólyahéten az idén a nagyok megrajzolták a folyóson a girbe-görbe gólyasávot, amelyen egy hétig kellett járjanak a gólyák. A hét minden napján meghatározott humoros öltözékben kellett megjelenjenek, és az órák végén megtanulták a gólyaéneket és a vele járó gólyatáncot is.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Farsang

Február a farsang hónapja.

Február 18-án délután 5 órai kezdettel került sor iskolánkban is a hagyományos karneválra, amelyet minden évben a XI. osztály szervez.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég böngészi