In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

Történelmi zarándoklat

A 2012-es évi "Petőfi hét" rendezvénysorozat keretében (amely magába ötvözi a hagyományos július 31-i Petőfi megemlékezést és a kistérségi városnapokat) ifjúsági történelmi Petőfi - zarándoklatot szervez a polgármesteri hivatal kerékpárral, a Petőfihez kötődő történelmi színhelyek útvonalán (Gyárfás-kúria, héjjasfalvi Zeyk Domokos szobor, Ispán-kútja, fehéregyházi Petőfi-múzeum).

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Búcsúzás és emlékezés

Csillogó, könnyes szemek, virágcsokor, ünneplőbe öltözött diákok, búcsúzás és emlékezés. Néhány olyan fogalom, amely eszünkbe jut, ha a ballagások időszaka következik. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Szalagavató

A Zeyk Domokos Iskolaközpont végzős diákjai számára különösen nagy nap volt március 15. Az egész napos iskolai és városi ünnepségek után, délután 5 órakor már nagy izgalommal gyülekeztünk iskolánk udvarán levő sportcsarnokban a nagykorúsító ünnepségre. Meghatottan néztük a szépen feldíszített termet, a nagy tömeget.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Karnevál

Február 17-én került sor a karneválra, amelyet az osztályunk szervezett (XI. K). Mindenki próbálta kivenni belőle a részét, nagyon sokat dolgoztunk annak érdekében, hogy egy színvonalas, szórakoztató karnevált szervezzünk. Rengeteget próbáltunk, szöveget írtunk, szponzorokat kerestünk, és díszletet terveztünk. Nem könnyű egy ilyen eseményt megszervezni, de megéri, mivel utána a sok pozitív visszajelzés jóleső érzéssel tölt el.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Adventi ünnepség

Advent első vasárnapja előtti pénteken került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet a Zeyk Domokos Iskolaközpont dísztermében szerveztünk. A szervezésbe besegített a X. K. osztály és az irodalmi kör tagjai,  valamint az irányító tanárok Antal Erzsébet, Szőke Hajnalka, Balázs Mihály és Dr. Zsidó Ferenc tanárok.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi