In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

AddThis Social Bookmark Button

Gólyahét

Iskolánkban október 12-én került megrendezésre a hagyományos gólyabáli ünnepség. A gólyabált megelőző héten a főszerep a kis gólyáké volt. Különböző próbáknak, kihívásoknak tettük ki őket, hogy bizonyíthassák milyen diákjai, lesznek iskolánknak. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Történelmi zarándoklat

A 2012-es évi "Petőfi hét" rendezvénysorozat keretében (amely magába ötvözi a hagyományos július 31-i Petőfi megemlékezést és a kistérségi városnapokat) ifjúsági történelmi Petőfi - zarándoklatot szervez a polgármesteri hivatal kerékpárral, a Petőfihez kötődő történelmi színhelyek útvonalán (Gyárfás-kúria, héjjasfalvi Zeyk Domokos szobor, Ispán-kútja, fehéregyházi Petőfi-múzeum).

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Búcsúzás és emlékezés

Csillogó, könnyes szemek, virágcsokor, ünneplőbe öltözött diákok, búcsúzás és emlékezés. Néhány olyan fogalom, amely eszünkbe jut, ha a ballagások időszaka következik. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Szalagavató

A Zeyk Domokos Iskolaközpont végzős diákjai számára különösen nagy nap volt március 15. Az egész napos iskolai és városi ünnepségek után, délután 5 órakor már nagy izgalommal gyülekeztünk iskolánk udvarán levő sportcsarnokban a nagykorúsító ünnepségre. Meghatottan néztük a szépen feldíszített termet, a nagy tömeget.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 40 vendég böngészi