In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

1848 üzenete

írta: Bartos László

A változások után minden évben meghallgattam az ünnepi beszédeket. A legtöbb személy ugyanazt mondta: felsorolta az eseményeket, azok közül is részletezve a 15-én történteket. A lényeget feltétlenül el kell mondani, de szerintem az emlékezésen, ünneplésen kívül fontosabb az, hogy mit üzen számunkra 48, mi a kötelességünk ma, mit kell tennünk? Hogyan tudjuk felhasználni szellemiségét a mindennapjainkban:Itt az idő, hogy elgondolkodjunk, ne csak a száraz tényeket ismételgessük.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Karnevál a Zeykben

2013. február 15.

Február 15-én került megrendezésre a várva várt Karnevál. Már a hét elején nagy előkészületek folytak, a csapatok gőzerővel próbáltak, a szervező osztályok (XI. K és XI. M) nagy igyekezettel készítették a díszletet és írták a forgatókönyvet. Ebben az évben egy kalózhajóvá alakult át a színpad és a dísztermet ellepték a kétes kinézetelű kalóz fiúk és lányok.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

5. Adventi ünnepség

December 6-án került sor iskolánk hagyományos adventi ünnepségére. A díszterem zsúfolásig megtelt diákokkal, tanárokkal, meghívottakkal.  A szervező diákok és tanárok verses-zenés összeállítással ajándékozták meg a jelenlevőket. Nagyon meghitt ünnepségben volt részünk, sikerült jobban ráhangolódnunk az adventi időszakra. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

AddThis Social Bookmark Button

Gólyahét

Iskolánkban október 12-én került megrendezésre a hagyományos gólyabáli ünnepség. A gólyabált megelőző héten a főszerep a kis gólyáké volt. Különböző próbáknak, kihívásoknak tettük ki őket, hogy bizonyíthassák milyen diákjai, lesznek iskolánknak. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi