In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Ünnepségek

AddThis Social Bookmark Button

Farsang a Zeykben

írta: Belle Anett Kitti

2014. február 20.

2014 februárjában megrendezésre került a már hagyományossá vált Karnevál, amelyet az idén a XI. K osztály szervezett meg.

A műsor keretéül a Hupikék törpikék című rajzfilm szolgált:- a díszlet és a szervező osztály tanulóinak, Törpapa osztályfőnökének a jelmezei is e rajzfilm világába kalauzolták a nézőket. Már az elején a törpök tánca megteremtette a bemelegítő hangulatot.

Ezután humorosnál humorosabb jelenetek követték egymást.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Adventi ünnepség

írta: Balázs Mihály

2013. december 6.

December 6-án került sor iskolánk hagyományos adventi ünnepségére. A szervező diákok és tanárok verses-zenés összeállítással ajándékozták meg a jelenlevőket. Nagyon meghitt ünnepélyes hangulatot teremtettek a zenészek és az éneklő diáksereg. Különleges pillanat volt, amikor együtt közösen a nézőkkel elénekeltük „Piramis: Kívánj igazi ünnepet” című dalát. 

Az ünnepség végén a Mikulás is megtisztelt jelenlétével és cukorkával, csokoládéval jutalmazta meg a jelenlévőket.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Hódmezővásárhelyi közös ünneplés

írta: Kiss József

2013. október 21-25.

Október 21- 25 között iskolánk húsz tanulója, Tekeres Imola tanárnő és Kiss József tanár kíséretével, Hódmezővásárhelyre utazott az Eötvös József Szakképző Iskolába, testvériskolánkba, hogy együtt ünnepeljék az 1956-os forradalom évfordulóját. 

Kiutazásunkhoz nyújtott nagy-nagy segítséget a Rákóczi Szövetség, pályázat útján elnyert utazási költségtérítése, amely nélkül talán meg sem valósult volna ez a kirándulás.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Gólyahét a Zeykben

írta: XII. K. osztály

2013. október 7-11.

Izgalmas gólyahetet szerveztünk a kisgólyáknak. A gólyahét folyamán a nagyszünetekben a kilencedikesek vicces, kreatív feladatokat kellett megoldjanak, ráadásul az előírt módon kellett öltözködjenek és közlekedjenek az iskolában. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Az aradi vértanúkra emlékeztünk

írta: Kornis Melinda

2013. október 6.

Október a forradalom hónapja. Minden évben megemlékezünk a mártírhalált halt hősökről és, ha a pillanat erejéig is, lelkünkben feléled a változtatás, a változás, de ugyanakkor a jelen adta lehetőségek megélése utáni kettős vágy.

Sándor Zsigmond Ibolya köszöntőbeszéde, valamint a fennmaradt eredeti Kossuth beszéd bemutatása után, Köblös Domokos, alpolgármester úr ünnepi beszéde következett, melyet Tekeres Imola, történelem szakos tanárnő megemlékező sorai követtek.

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi