In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás a Hódmezővásárhely-i testvériskolához

2010 április 21 és 25 között iskolánkból 38 diák és két kísérő tanár, Gál Orsolya és Kiss József, a Hódmezővásárhely-i testvériskolához utazott az Eötvös József Napokra. Az utazás előtti napokat nagy készülődés, izgalommal teli napok előzték meg. A diákjaink közt voltak olyanok, akik most először hagyták el az országot, de nemcsak ezért volt nagy az izgalom, hiszen baráti kapcsolatok is alakultak ki a két iskola között és nagyon várták már a találkozást. A diákjaink családoknál voltak elszállásolva, ami új élményt, új kapcsolatok létrehozását jelentette.

Az utazás nagyon hosszúnak tűnt, de a fáradságért cserébe szép tájakat, vidékeket csodálhattunk meg. Érkezésünkkor nagy vendégszeretetben volt részünk, ott voltak a hódmezővásárhelyi diákok, szülők és tanárok és izgatottan várták vendégeiket. Egy rövid fogadás után mindenki megtalálta vendégfogadóját és elváltunk.

Az első nap gazdag programok várták diákjainkat az iskolában: különböző versenyek (közgazdaságtan, biológia, Eötvös vetélkedő), gyöngyfűzés, sporttevékenységek stb.

A második nap különböző órákon vehettünk részt: biológia, média, informatika. Ez után a Zsinagógát néztük meg, majd a Városháza dísztermét, ellátogattunk az Emlék Pontba. Délután egy fotókiállításon vettünk részt, majd árnyékfotózáson. Késő délután egy kézilabda meccsre kaptunk meghívást.

Harmadik nap ellátogattunk Ópusztaszerre, majd délután az Állattenyésztési napokon vettünk részt Hódmezővásárhelyen.

A negyedik nap hazautazásunkkal telt el, mindenki nagyon fáradt volt, alig várta hogy újra hazaérkezzünk.

Ez a kirándulás egy élménydús, programmal teli, felejthetetlen élmény volt.

Ki olvas minket

Oldalainkat 45 vendég böngészi