In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Ismerjük meg Vásárhelyt

Iskolánk két tanulója, Barabás Beáta és Kocs Róbert XI. közgazdasági osztály tanulói, vett részt a hódmezővásárhelyi „Eötvös József Szakközépiskola”, „Ismerjük meg Vásárhelyt” vetélkedőjén.

A versenyt már 38. alkalommal szervezik meg, amelyen a helyi középiskolák és általános iskolák IX-XII, illetve V-VIII osztályos tanulói vesznek részt. Ebben az évben 95 csapat indult a versenyen. A színvonalas verseny három tételsorból állt: egy elméleti tétel, a város történetéből és nevezetességeiből, a második tételsor a város nevezetes helyeinek és emlékműveinek megkereséséből és a velük kapcsolatos kérdésekből, a harmadik része a helyi múzeumban kiállított történelmi képekkel és portrékkal kapcsolatos tételsorból állt.


Iskolánk csapata holtversenyben a 7-10. helyen végzett, amely, figyelembe véve az induló csapatok nagy számát, egy nagyon jó eredmény. Lévén, hogy az egyetlen nem Vásárhelyi iskola csapata volt, különdíjban részesítették tanulóinkat.
Leszámítva a hosszú út fáradalmait, tanulóink nagyon jól érezték magukat, ami a testvériskolánk jó versenyszervezésének és vendégszeretetének köszönhető.

Reméljük a testvériskola-kapcsolat ápolása érdekében, több ilyen alkalom is lesz a két iskola életében, úgy a „Zeyk Domokos Iskolaközpont” által szervezett versenyeken, mint a „Eötvös József Szakközépiskola” vetélkedőin.

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi