In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

GÓLYAHÉT, GÓLYABÁL

2016. október 27.

A 2016-2017-es tanévben egy kicsit megkésve, de a Zeykben is megrendezésre került a gólyahét illetve a gólyabál. Ez egy olyan eseménysorozat, amit a végzős diákok szerveznek a kilencedikes kis gólyáknak. Ez a hét minden gólya életében maradandó élményeket hagy. A rendezvénysorozat záró és legkedveltebb része az, amikor kiválasztják a gólyakirályt és gólyakirálynőt.

A gólyaeskü letétele után 12 gólya mérhette össze ügyességét a színpadon. A próbák között szerepelt a versírás, énekelés, gyorsasági és ügyességi játékok, de a kreativitásukat is megmutathatták az újoncok. Minden forduló után kiesett egy fiú és egy lány. A próbák végén a legügyesebb fiú és lány lett a gólyapár, akiket ünnepélyesen megkoronáztak a tavalyi győztesek. Ez nem csak azért jelentős, hogy ők a kiválasztottak, hanem ők azok is, akik majd a városi gólyabálban is megmérettetik erejüket a másik két középiskola kiválasztottjaival.

Az idei gólyakirály Gálffy Kevin Szabolcs és gólyakirálynő Csiszár Nóra lett. Ők bizonyultak a legügyesebb gólyáknak. Kívánunk nekik sok sikert a városi gólyabálra.

Ki olvas minket

Oldalainkat 58 vendég böngészi