In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Gólyabál a Zeykben

írta: Tamási Krisztina 12.K.

2015. október 8.

2015. október 5.-én elkezdődött a várva várt gólyahét. Nemcsak a kisgólyák várták ezt a hetet, hanem, mi végzősök is. Remek ötletekkel készültünk a hétre, összeállítottuk a próbákat. Ügyesen összefogtak a szervező osztályok. A gólyák minden nap visszafogott próbákat kellett teljesítsenek, és a megszabott ruhában jöhettek iskolába. A szervezők a gólyahéten gólyasávval nehezítették meg számukra a közlekedést. 

Elérkezett a gólyabál, mindnyájan izgatottan vártuk az estét, fürkésztük, ki a legügyesebb, ki lesz a Miss. és Mr. Gólya. 

A gólyaeskü letétele után 12 gólya mérhette össze ügyességét a színpadon. A próbák között szerepelt gombfelvarrás, nyakkendőkötés, gyorsasági és különböző ügyességi próbák, de a kreativitásukat is megmutathatták az újoncok. Minden forduló után kiesett egy fiú és egy lány. Egyre izgalmasabb lett a verseny. A próbák végén a legügyesebb fiú és lány lett a gólyapár, akiket ünnepélyesen meg is koronáztak a tavalyi győztesek.
A 2015-ös év gólyakirálynője Farkas Edina IX. K osztályos tanuló lett, a gólyakirály Varga Zsolt IX. A osztályos tanuló.
A zsűrit képviselte Kornis Melinda tanárnő, Dr. Zsidó Ferenc tanár úr, a diákok részéről Vajda Izolda XII.K, Krisztián XI. M, és Forgács Júlia XI. F
A bemondók Lévai Gábor és Tamási Krisztina XII. K osztályos tanulók voltak.
A fénykép készítésében közreműködtek: Gráncsa Ferenc és Mihály László tanulók.
A jó hangulatot László Árpád biztosította.
A kezdeti nehézségek ellenére sikeres rendezvényt sikerült összehozni, mindenki jól érezte magát. 

Ki olvas minket

Oldalainkat 29 vendég böngészi