In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Nagykorúsítási ünnepség

írta: Kiss József

2015. március 13.

2015. március 13-án került sor a Zeyk Domokos Technológiai Líceum, végzős diákjai számára megrendezett, szalagavató ünnepségre. 

Három végzős osztály: a XI. mechanika, a XI. textil-faipari és a XII. közgazdasági osztály diákjait avattuk nagykorúvá. 

Az ünneplés a diákok bevonulásával kezdődött, amelyet Pávai Gyöngyvér, iskolánk igazgatónője, ünnepi beszéde követett. Az ünnepi beszéd után, az alsóbb évfolyam diákjai ünnepi műsorral kedveskedtek a nagykorúvá váló végzős diákoknak. Az alsósok részéről Tamási Krisztina XI. közgazdaság szakos diák ünnepi beszéde és Fábián Hermina Hajnalka, ugyancsak XI közgazdaság szakos diák szavalata dobogtatta meg az ünneplők szívét.
Következett a szalagátadás meghitt, magasztos mozzanata, amelyet a nagykorúsítási emléklapok átadása követett. Az emléklapokat átadta Köblös Domokos alpolgármester és Pávai Gyöngyvér igazgatónő.
Ezt követően Barabás Dénes XII. közgazdaság szakos diák köszönte meg az alsósok műsorát, az igazgatónő kedves meleg szavait és biztatását és mindenkinek köszönetet mondott, akik hozzájárultak, a számukra felejthetetlen nap, megszervezésében és kivitelezésében.
Az est fénypontja a nagykorúvá vált végzős diákok társasági tánca volt, amelyet Bálint Sándor és Bálint Lídia táncoktatók tanítottak be. Emelte az ünnep hangulatát, hogy testvériskolánk, a hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakképző Iskola, diákjai és néhány pedagógusa is részt vett a szalag-avató ünnepünkön.
A társasági tánc után következett a bál, amelyen már felszabadultan és boldogan táncoltak a diákok szüleikkel, tanáraikkal és diáktársaikkal.

még több kép

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég böngészi