In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

"A tél nem holtszezon" - Határtalanul pályázatunk második szakasza

írta: Vass Ibolya

2015. február 25. - március 1.

„A tél nem holtszezon”-című Határtalanul pályázat második szakaszára február 25 - március 1 között került sor, amikor iskolánk 16 diákja 2 tanár kíséretében Karcagra utazott. Az utazás közben kialakult jó hangulat tovább fokozódott, amikor a két iskola diákjai viszontlátták egymást. Első nap elméleti és gyakorlati bemutatók keretében megismerkedtünk az iskola oktatási rendszerével, Karcag történetével valamint Magyarország termálvizeinek történetével és azok gyógyhatásaival.

 Városnézésünk keretében megcsodálhattuk Karcag nevezetes épületeit és szobrait. A kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőben az élményfürdőzés, valamint a karcagi Akácliget Fürdő és Kempingben az éjszakai fürdőzés alkalmával megtapasztalhattuk a termálvizek nyújtotta kikapcsolódás lehetőségét. Budapesti utazásunk alkalmával ellátogattunk a Parlamentbe, sétáltunk a Duna partján és a budai várban. Karcagi tartózkodásunk alatt két alkalommal léptek színpadra diákjaink. Az iskola kollégiumában megszervezett közös karneválon csapatunknak sikerült első díjat szerezni. A Déryné Kulturális Központban megszervezett Szak-Ma bálon bemutatott Küküllő menti legényes tánc, a Próba című előadás valamint, A Hófehérke és a négy törpe humoros jelenete igazi jó hangulatot teremtett a bálozáshoz. Vasárnap reggel a projekt kiértékelő után fájó szívvel búcsúztunk karcagi barátainktól, és indultunk haza.

Köszönjük a Varró István Szakiskola Szakközépiskola projekt vezetőjének, tanárainak és diákjainak, hogy iskolánkat választották partnernek e tartalmas pályázatukhoz. 

ÉRETTSÉGI 2018

Tanfelügyelőség

Ki olvas minket

Oldalainkat 26 vendég böngészi