In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Miben segíthetek?

Tolerancianapi vetélkedő- 2014. november 27-én 13-15 óra között

Szervező tanárnő, Kornis Melinda

I.FORDULÓ

☼ Egy interjú készítése idős személlyel, fogyatékkal élő személlyel (látás-, hallássérült, mozgáskorlátozott személlyel), kisebbségben élőkkel, hátrányos helyzetű emberekkel (szegénységben élőkkel, szülők nélkül nevelkedő gyerekekkel…

Az interjút a vetélkedő előtti időszakban kell felvenni (hangzó anyag formájában- kép, hang, felvétel), a vetélkedőn pedig bemutatni. A csapat mindhárom tagja készít egy rövid interjút különböző személyekkel. Az így kapott csoportonkénti 3 interjú kerül rövid bemutatásra.

Fontos a interjú követelményeinek betartása!!!!!!!
II. FORDULÓ
☼ Egy karácsonyi képeslap készítése a vetélkedő ideje alatt, melyet egy intézménynek vagy személynek ajánlanak fel a versenyzők, úgy, hogy később személyesen elviszik, átadják az adott személynek, intézményvezetőnek.
III. FORDULÓ
☼ Vita, érvelés egy adott kijelentés, újságcikk mellett illetve ellen. (Az újságcikk a toleráns viselkedés kérdéskörét érinti)
IV. FORDULÓ
☼ Egy csoport által kitalált tanító jellegű mese az ODAFIGYELÉSRŐL, EGYMÁSRAGFIGYELÉSRŐL ( A mesét a vetélkedő előtt kell elkészítsék a diákok, a vetélkedőre a kész mesével kell bejelentkezzenek a résztvevők)

Megjegyzés:- egy csoportban 3 tanuló vehet részt
Minden jelentkező diákot szeretettel várunk a vetélkedőre 

Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég böngészi