In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

E-learning

írta: Szőke Hajnalka

2013. április 24.

2013. április 24.-én délután a „Zeyk Domokos” Technológiai Líceum épületében sor került egy szülő- tanár találkozóra, amely során a szülők értesülhettek az „E- learning” alkalmazás gyakorlati kérdéseiről, a projekt fő célkitűzéséről. 

A projekt lehetővé teszi, az iskolák és a szülők közötti kapcsolattartás javítását az online menedzsmentrendszer segítségével. E lehetőséggel a szülők nyomon követhetik gyerekeik tanulmányi eredményeit, fegyelmi helyzetét egyaránt.

 A szülők az online tanulómenedzsment platform meglátogatásával megtekinthetik az iskola órarendjét, az osztályok naplóját, illetve az osztálynevelővel is tarthatják ilyen formában a kapcsolatot. Időben értesülnek gyermekük tanulmányi illetve fegyelmi helyzetéről.
A projekt fontos célkitűzése többek között a szülők gyakorlatibb bevonása a gyerekek iskolai nevelésébe, hogy megteremtődjön az intézmény és a szülők között egy szorosabb kapcsolat.
A közvetlen beszélgetés során a szülők elmondták, hogy nagy lehetőséget látnak a projektben. Örülnek, hogy intézményünk is részt vesz benne, és támogatásukról biztosítottak minket.
Fontosnak látják, hogy a szülők is felzárkózzanak a számítástechnika területén. 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi