In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Projekt záró

Iskolánk hat közgazdasági szakos diákja és a CJD Domus Alapítvány közös projektben vettek részt, amelynek záró rendezvényét november 11-én pénteken tartották iskolánk dísztermében. A rendezvényen részt vettek Bartos László Igazgató mellett a CJD Domus Alapítvány képviselői Fazakas István, Burus Endre és az alapítvány elnök asszonya Anna Ohnweiler és természetesen a diákok. 

A rendezvény alkalmával Anna Ohnweiler és Bartos László Igazgató átadták a projektben résztvevő diákoknak az okleveleket.

A projekt közel két évig tartott és a hat diák elméleti és gyakorlati oktatásban részesült, partnerségben a Szilveszter kft-vel. Az elméleti oktatást Balázs Mihály közgazdász tanár tartotta, míg a gyakorlati tevékenységek a Szilveszter kft-nél folytak. A diákok belekóstoltak egy kereskedelmi egységnek a tevékenységébe, megtanulták, hogy hogyan kell megfelelően kommunikálni a vevővel, hogyan kell átvenni a termékeket a szállítótól és hogyan kell szakszerűen elhelyezni a raktárban. Megismerkedtek a pénztárgép kezelésével, a számla és nyugtakitöltéssel,a termékek polcon való szakszerű elhelyezésével és árazásával stb.

A projekt nagyon hasznos volt, diákjaink szakmailag fejlődtek, amiért köszönetet mondunk a CJD Domus Alapítványnak és a Szilveszter Kft-nek.

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi