In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Tartalomjegyzék
Tanuló szoba
Realika
SDT
Minden oldal
AddThis Social Bookmark Button

Tanuló szoba

Kedves tanárok és diákok itt kedvetekre böngészhettek szorakoztatóan taníthattok és tanulhattok. Garantálom, hogy ezeket az oldalakat böngészve a tanulás és tanítás örömöt fog okozni nektek.

 

Realika: Biológia, Kémia, Fizika, Matematika

 

 

SDT: itt minden tantárgy megtalálható (pld. textil, faipar, mezőgazdaság, gépészet, közgazdaságtan stb.)


www.realika.educatio.hu

Az e-tananyag a matematika és három természettudományos tantárgy iskolai tananyagának egy részét dolgozza fel, elsődlegesen a 13-18 éves korosztály számára.

A leckék nagy mennyiségben tartalmaznak illusztrációkat, animációkat, filmeket, modelleket és feladatokat. A fejlesztők célja nem csak a tanítás-tanulás folyamat segítése, hanem a tanári felkészülés megkönnyítése is, ezért a leckékhez tanári verzió is tartozik, amely lehetőséget ad a módszertani megjegyzések készítése mellett szakmai kiegészítésekre, óravázlat készítésére is.
Az adaptált tananyag-rendszer az alábbiak szerint épül fel:

A Realika főoldala, kattints ide

Kattints a "Leckék elérése nem regisztrált felhasználóként" hivatkozásra.

Az elérhető tananyagok diákoknak és tanároknak

 


Sulinet Digitális Tudásbázis

Az SDT felhasználói online módon érhetik el a több százezer tananyagelemet, tanórai foglalkozást és az azokhoz kapcsolódó keresési, lejátszási és munkacsoportos szolgáltatásokat. A foglalkozások egy része az SDT lejátszó segítségével offline módon is megjeleníthető, azonban a multimédiás elemek mindegyike külön is a saját számítógépre menthető, és használható a tanári bemutatókhoz, tanulói feladatokhoz.

Tanári segédanyagok:

 


Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi