In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button
AddThis Social Bookmark Button

Karcagi kirándulás

2015. június 4-8.

írta: Tekeres Imola

Csütörtökön a hajnali órákban indultunk útnak, hogy részt vehessünk a város, illetve az iskola megemlékező ünnepségén. Karcagra a Trianoni megemlékezés napján érkeztünk a Szentannai Sámuel Gimnázium, Szakiskola és Kollégium udvarára ahol diákjaink egy rövid megemlékező műsorral kapcsolódtak be az iskolai ünnepség menetébe. Majd ezt követően sor került az általunk vitt, Székelyföldben gyökerezett fenyő ültetésére az iskola udvarán és közösen megkoszorúztuk Szentannai Sámuel sírját. A délután folyamán az iskolában folyó szakoktatást, valamint a műhelyek felszereltségét tekinthettük meg az ottani kollegák és az igazgató bemutatásával. Egyes eszközöket, járműveket lehetőségünk nyílt kipróbálni. Elszállásolásunk az iskola kollégiumában történt. 

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Hódmezővásárhelyre látogattunk 

írta: Tekeres Imola

2014. április 7-11.

Iskolánk a 2013-2014-es tanévben sikeresen pályázta meg a Julianus Testvériskola Program keretében a határon túli oktatási intézmények részére kiírt pályázatot.

A megnyert pályázatnak köszönhetően 2014.április 7-11 között iskolánk 20 diákja, Tekeres Imola és Kiss József pedagógusok kíséretével, Csongrád megye második legnagyobb városába, Hódmezővásárhelyre látogatott az Eötvös József Székhelyintézményhez, ahol nagy szeretettel fogadtak bennünket. Nagy volt a viszontlátás öröme ugyanis két iskola között 12 éves élő kapcsolat áll fenn. Kollégiumban szállásoltak el.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

írta: Tekeres Imola

2013. január 10.

Iskolánk sikeresen pályázta meg a Julianus Testvériskola Program keretében határon túli oktatási intézmények részére kiírt pályázatot.

2013. január 10-én, csütörtökön reggel 8-órakor kis csapatunk gyülekezett a Zeyk Domokos iskola előtt, két kísérőtanárral indult útra Hódmezővásárhelyre, Csongrád megye második legnagyobb városába, testvériskolánkhoz az Eötvös József Székhelyintézményhez, ahol nagy szeretettel fogadtak.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Hódmezővásárhelyre látogattunk

Iskolánk tizenkét diákja, Kiss József közgazdász-tanár irányításával, a hódmezővásárhelyi HISZK Eötvös József Székhelyintézményhez látogatott. Utazásunk célja, hogy részt vegyünk az 1956-os magyarországi forradalom megünneplésén, közösen a testvériskolánkkal. Az utazás támogatója a Rákóczi Szövetség, a határon túli iskoláknak kiirt pályázatával. A látogatás időtartama ez év október 16 és 20 között volt és köszönhetően a testvériskolánknak, egy gazdag program részesei lehettünk.

Bővebben...

AddThis Social Bookmark Button

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai 2012. január 12 és 16 között a Julianus testvériskola program keretén belül a Hódmezővásárhelyi testvériskolához utaztak. A programban kilencedikes és tízedikes diákok vettek részt Tekeres Imola és Kiss József tanárok irányításával. A tanulók hagyományainkat, népviseletünket mutatták be. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég böngészi