In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Farsangi bál

Február 19.-én tartottuk iskolánkban, már hagyományossá vált, farsangi karnevált, amelynek megszervezését a XI.K. osztály vállalta magára, Kiss József közgazdász-tanár irányításával.

A karneválon 12 jelenetet mutattak be, különböző osztályokból a diákok. Az ötletes és színvonalas előadások értékelésére egy háromtagú zsűri volt felkérve, amelynek elnöke Kornis Melinda tanárnő volt, tagjai: Bartos László igazgató úr és Simó Ildikó XI.K. osztályos tanuló.

Még több kép a karneválról, kattints ide

A zsűri értékelése alapján, az első helyezett Vornicu Monica tanárnő XI.T. osztályos tanulói lettek a „Pityke és a kökény” című mesejátékkal, második helyen Balázs Mihály tanár úr XII.K. osztályos tanulói lettek a „Csábítás művészete”című előadással, harmadik lett, egy cigánytánc bemutatása, amelyet Koré Vilmos és Antal Erzsébet tanárnő X.K. osztályos tanulói adtak elő. Különdíjat kapott a X.K. osztály „Mr. Huphupp” című előadása.

A tombolák alapján, kisorsolásra került tárgyakat a XI.K. osztályos tanulók szerezték be, az adakozó kedvű székelykeresztúri vállalkozóktól. A rendezvény fő szponzorai az „S.C. Nárcisz Srl.” és az "Iza cuki" voltak.

Az előadást követő élő-zenés táncesten, nagyon jól érezték magukat a diákok.

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég böngészi