In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

AddThis Social Bookmark Button

Kereskedelmi gazdasági szak

A képzés ideje: 4 év

Helyek száma: 30 hely

Főbb Tárgyak:

  • Közgazdaságtan
  • Marketing
  • Számvitel
  • Áruismeret
  • Piacelemzés
  • Versenykörnyezet
  • Emberi erőforrás szervezés

A szak szépségei: Kreatív tanulás, esettanulmányok segítségével gyakorlati ismeretek szerzése, változatos feladatok. A diákok tagjai lehetnek az ifjú közgazdászok klubjának, ahol gyakorlati ismereteket szereznek és amelyeket kamatoztathatnak az életben.

Elhelyezkedési esélyek és lehetőségek: A tizenkettedik osztály végén a szakdolgozat sikeres megvédése után a diákok szakképesítési oklevelet szereznek, ami előnyt jelent kereskedelemben betöltött állásoknál. Az érettségi diploma megszerzése után a diákok többsége tovább folytatják tanulmányaikat egyetemen és főiskolán.

Tantermek: Az oktatás tantermekben és szaklaboratóriumokban folyik. Pályázati pénzből sikerült berendeznünk egy korszerű gyakorló termet, ahol a diákok hivatalosan bejegyzett vállalkozásokat  vezetnek.

Bentlakás és étkezde: Iskolánk bentlakással és korszerű étkezdével áll a diákok rendelkezésére.

"Nem bántam meg, hogy a Zeyk Domokos Iskolaközpontba iratkoztam, hiszen itt tapasztaltam meg, hogy vannak olyan tanárok, akik szívből-lélekből és nagy odaadással tanítanak minket, diákokat. Nagyon szerettem a marketing órákat, a számvitelt és a piacelemzést. Sok gondolkodás,fontolgatás után az marosvásárhelyi Petru Maior egyetem management szakát választottam, itt vagyok most másod éves. Sok előnye volt annak, hogy a Zeyk közgazdaságtan szakát választottam. Pl. Első évben “bazele contabilităţii” vizsgám volt és ez ugyan az volt mint az iskolában a számvitel, ezért könnyűnek éreztem, míg mások csak sok kinlódás után értették meg.  Ugyan igy volt a marketing orákkal is, amikor elkezdtük tanulni a marketing mixet, vagy a SWOT analizist akkor én magamban mosolyogtam hiszen ezeket én már mind tudtam."

B. J. iskolánk volt diákja

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi