In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Vendégeink Hódmezővásárhelyről.

Március 12. –én érkezett iskolánkba egy diákokból és kísérőtanárokból álló csoport a hódmezővásárhelyi Eötvös József középiskolából, hogy együtt ünnepeljük a Március 15.-ét. Vendégeink részt vettek a Március 15.-i ünneplésünkön: koszorút helyeztek el Petőfi Sándor legendai sírjánál, a Zeyk Domokos mellszobránál az iskolánk udvarán, valamint városunk főterén a Petőfi szobornál. 

Bővebben...

1848-49-es megemlékezés a Zeyk Domokos Iskolaközpontban

Március 15-én, nemzeti ünnepünk alkalmával a hagyományhoz híven ünnepelt a Zeyk Domokos Iskolaközpont. Délelőtt 10 órakor iskolánk diákjainak egy csoportja és a hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakközépiskola diákjai megkoszorúzták Petőfi legendai sírját a timafalvi temetőben.

Bővebben...

Múzeumlátogatás

Az első félévben iskolánk diákjai múzeumlátogatási programokon vettek részt.
Október-november hónapokban a tanulók a székelykeresztúri Molnár István múzeumban látogattak el, ahol megtekintették az ,,Évezredek a Nagy-Küküllő felső folyása mentén” című állandó régészeti és várostörténeti kiállítást. 

Bővebben...

Szakmai versenyek

 

A szakosztályokban tanuló diákok életében egyik legjelentősebb esemény a szakmai verseny, amely két részből áll egy írásbeli és egy gyakorlati-labor részből.

Az idén a megyei szakmai verseny írásbeli szakasza minden szak részére a csíkszeredai Székely Károly Iskolaközpontban volt megtartva február 27-én, ahol iskolánkat 7 diák képviselte.

Bővebben...

II. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenye

Véget ért a II. Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenyének első két fordulója. Az összesített pontszámok alapján iskolánk tizenkettedik osztályos csapata a döntőbe jutott.

A versenyt a kolozsvári Babes- Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozata és a Pro Oeconomica Egyesület szervezi.

Bővebben...

Németországi projektek

Iskolánk jó kapcsolatot ápol a bautzeni (Németország), Technikai Szakközépiskolával (Berufschule für Technik Bautzen), közösen számos pályázatot, projektet bonyolítottunk le. Az együttműködés előzményei a gyermekotthonos időkig nyúlnak vissza, amikor a bautzeni Rumanien Initiative egyesület rendszeresen támogatta az intézményt. Ezt a kapcsolatot fejlesztette tovább és “mentette át” a Zeyk Domokos Iskolaközpont kereteibe Szőcs Pál matematika szakos tanár.

Bővebben...

Színjátszó fesztiválra készülünk

Április 1-2 között iskolánk is részt vesz a magyarországi Derecskén szervezett Középiskolások Színjátszó Fesztiválján. A fesztiválnak már hagyománya van, iskolánk, mint a derecskei iskola testvérintézménye, már több alkalommal is részt vett a rendezvényen. A Zeykes csapat idén Tamási Áron Énekes madár című népi játékát adja elő. A csapat tagjai X.-XI. K. és F. osztályos diákok, szakirányító tanár Antal Erzsébet és Zsidó Ferenc.

Farsangi bál

Február 19.-én tartottuk iskolánkban, már hagyományossá vált, farsangi karnevált, amelynek megszervezését a XI.K. osztály vállalta magára, Kiss József közgazdász-tanár irányításával.

Bővebben...

I. Vállalkozni jó vetélkedő végeredménye

„Ez a verseny volt az V-VIII-as iskolai évek alatt megszervezett versenyek közül a legjobb.”

Körispataki Általános iskola

Véget ért az I. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Kilenc iskola tíz csapata nevezett be a vetélkedőre.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 138 vendég böngészi