In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Almabál

November 5-én került sor iskolánkban az almabál megszervezésére. A végzős diákok kitettek magukért, ügyesen feldíszítették a tornatermet, beöltöztek székelyruhába és egy színvonalas csősz táncot mutattak be a közönség nagy örömére.

Bővebben...

Leonardo pályázattal Franciaországban (2010. október 11-24)

A 2009-ben nyert Leonardo da Vinci európai pályázat keretében 2010 október 11-24 között iskolánk újabb 8 diákja vehetett részt szakgyakorlaton Franciaországban.

Bővebben...

Gólyabál

Iskolánkban a gólyahét október 18.-tól 22.-ig tartott. Nagyon különleges hét volt, a kisgólyák különböző öltözetekbe kellet, jöjjenek és különböző feladatokat kellet, végrehajtsanak. Voltak nagyon ügyes gólyák, akik nagyon élvezték a hét folyamán lévő feladatokat. Sokan részt is vettek a feladatokban.

Bővebben...

Megemlékezés az 1956-os magyar forradalomról

Október 25-én emlékezni gyűltünk össze az iskola dísztermében, emlékeztünk arra az október 23-ára, amely 54 évvel ezelőtt volt, pontosabban 1956-ban. 54 évvel ezelőtt azon a napon forradalom és szabadságharc bontakozott ki Magyarországon a diktatúra és a szovjet meg­szállás ellen. Ez a forradalom világméretű visszhangot keltő és példaértékű áldozathozatal volt a magyarság részéről. 

Bővebben...

Kirándulás a Hódmezővásárhely-i testvériskolához

2010 oktober 7 és 11 között iskolánkból 19 diák és négy kísérő tanár, Kiss József, Bartos László, Kiss Klára és Tekeres Imola az Eötvös József Hódmezővásárhely-i testvériskolához utazott. Az utazás előtti napokat nagy készülődés, izgalommal teli napok előzték meg. A diákjaink közt voltak olyanok, akik most először mentek Hódmezővásárhelyre, de nemcsak ezért volt nagy az izgalom, hiszen baráti kapcsolatok is alakultak ki a két iskola között az előző találkozások alkalmával és nagyon várták már a találkozást.

Bővebben...

140 éves lenne a Keresztúri Tanítóképző

Kovács Eszter, www.szekelyhon.ro

Október 23-án, szombaton a Keresztúri Magyar Állami Tanítóképző megalapításának 140-ik évfordulója alkalmából megemlékezésre kerül sor a Zeyk Domokos Iskolaközpontban.

Bővebben...

Találkoztunk a vállalkozókkal

 

2010 szeptember 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

Bővebben...

"Nem voltam osztály-réme, vagy tanárok réme, viszont egy istenes pofont én is kiérdemeltem egyszer"

Annak apropójaként, hogy a közelmúltban iskolánk tanára, dr. Zsidó Ferenc irodalmi díjban részesült, interjút készítettem vele, amelyben körüljárjuk életpályáját is, a „kezdetektől napjainkig”.

Bővebben...

Európai társadalmi problémák a pénz prizmáján keresztül

A nagyváradi Klebelsberg Kuno Szakkollégium szervezésében került sor egy beszélgetésre, vitára iskolánk dísztermében. A beszélgetésen nagyváradi, magyarországi, lengyel, norvég egyetemisták és iskolánk közgazdaságtan osztályba járt diákjai vettek részt.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi