In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

A SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) hivatalos honlapján megjelent egy cikk a Romániában futó projektekről. A cikk külön megemlíti a gyümölcsaszaló projektünket.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a második alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyére.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapatok és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

 

A X. közgazdaságtan osztály Balázs Mihály közgazdaságtan tanár vezetésével az „Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért” nemzetközi projekt keretén belül egy napenergiával működő gyümölcsaszaló gépet készítenek. 

Bővebben...

Pályázatzáró ünnepség

December 16-án, csütörtökön délután tartotta iskolánk dísztermében pályázatzáró ünnepségét, az a diákcsapat, amely október11-24 között a Leonardo da Vinci európai pályázattal Franciaországi szakképzésen és kiránduláson vehetett részt.

Bővebben...

Tőzsde verseny

A Közép-Európai Brókerképző Alapítvány szeptember végén hirdette meg középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be. A verseny háromfordulós, selejtező, elődöntő és döntő részből tevődik össze. 

Bővebben...

Modern marketing eszközök

December 8-án Szőcs Attila a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem marketing tanára látogatta meg iskolánkat. Nagyon érdekes előadást tartott a modern marketing eszközökről a XII. közgazdaságtan osztálynak. A legmodernebb és legújabb marketing eszközökről beszélt és konkrét példákkal illusztrálta előadását. Beszélt a víruskampányról, a szociális médiáról, ambient reklámokról, álbotrányokról és álhírekről és ezek elképesztő hatásáról.

Bővebben...

Adventi ünnepség

November 26-án került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet Antal Erzsébet és Balázs Mihály tanárok szerveztek a IX. közgazdaságtan osztály, az irodalmi kör tagjai és Dr. Zsidó Ferenc közreműködésével. A zenés verses összeállítás nagy népszerűségnek örvendett, a díszterem megtelt tanárokkal és diákokkal.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

Az iskolák a felelősségteljes energiafogyasztásért 9 országban közel 100 szakközépiskolát és civilszervezetet köt össze. A projekt fő célkitűzése, hogy növelje a részvételt és felelősségvállalást a szakközépiskolai diákok, tanárok, a helyi önkormányzatok és cégek körében, hogy foglalkozzanak az energiahatékonysággal és a megújuló energiával kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

II. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

November 12-14 között került sor a II. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyre a Csíkszeredai Sapietia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen.

A vetélkedő kétfordulós volt, amelyre 25 csapat jelentkezett. Iskolánk két csapattal képviseltette magát és mind a két csapat sikeresen megoldotta az első forduló esetét, aminek következtében mind a két csapatunk a Csíkszeredai 15 csapatos döntőbe jutott.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég böngészi