In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

Az iskolák a felelősségteljes energiafogyasztásért 9 országban közel 100 szakközépiskolát és civilszervezetet köt össze. A projekt fő célkitűzése, hogy növelje a részvételt és felelősségvállalást a szakközépiskolai diákok, tanárok, a helyi önkormányzatok és cégek körében, hogy foglalkozzanak az energiahatékonysággal és a megújuló energiával kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

II. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

November 12-14 között került sor a II. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyre a Csíkszeredai Sapietia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen.

A vetélkedő kétfordulós volt, amelyre 25 csapat jelentkezett. Iskolánk két csapattal képviseltette magát és mind a két csapat sikeresen megoldotta az első forduló esetét, aminek következtében mind a két csapatunk a Csíkszeredai 15 csapatos döntőbe jutott.

Bővebben...

Almabál

November 5-én került sor iskolánkban az almabál megszervezésére. A végzős diákok kitettek magukért, ügyesen feldíszítették a tornatermet, beöltöztek székelyruhába és egy színvonalas csősz táncot mutattak be a közönség nagy örömére.

Bővebben...

Leonardo pályázattal Franciaországban (2010. október 11-24)

A 2009-ben nyert Leonardo da Vinci európai pályázat keretében 2010 október 11-24 között iskolánk újabb 8 diákja vehetett részt szakgyakorlaton Franciaországban.

Bővebben...

Gólyabál

Iskolánkban a gólyahét október 18.-tól 22.-ig tartott. Nagyon különleges hét volt, a kisgólyák különböző öltözetekbe kellet, jöjjenek és különböző feladatokat kellet, végrehajtsanak. Voltak nagyon ügyes gólyák, akik nagyon élvezték a hét folyamán lévő feladatokat. Sokan részt is vettek a feladatokban.

Bővebben...

Megemlékezés az 1956-os magyar forradalomról

Október 25-én emlékezni gyűltünk össze az iskola dísztermében, emlékeztünk arra az október 23-ára, amely 54 évvel ezelőtt volt, pontosabban 1956-ban. 54 évvel ezelőtt azon a napon forradalom és szabadságharc bontakozott ki Magyarországon a diktatúra és a szovjet meg­szállás ellen. Ez a forradalom világméretű visszhangot keltő és példaértékű áldozathozatal volt a magyarság részéről. 

Bővebben...

Kirándulás a Hódmezővásárhely-i testvériskolához

2010 oktober 7 és 11 között iskolánkból 19 diák és négy kísérő tanár, Kiss József, Bartos László, Kiss Klára és Tekeres Imola az Eötvös József Hódmezővásárhely-i testvériskolához utazott. Az utazás előtti napokat nagy készülődés, izgalommal teli napok előzték meg. A diákjaink közt voltak olyanok, akik most először mentek Hódmezővásárhelyre, de nemcsak ezért volt nagy az izgalom, hiszen baráti kapcsolatok is alakultak ki a két iskola között az előző találkozások alkalmával és nagyon várták már a találkozást.

Bővebben...

140 éves lenne a Keresztúri Tanítóképző

Kovács Eszter, www.szekelyhon.ro

Október 23-án, szombaton a Keresztúri Magyar Állami Tanítóképző megalapításának 140-ik évfordulója alkalmából megemlékezésre kerül sor a Zeyk Domokos Iskolaközpontban.

Bővebben...

Találkoztunk a vállalkozókkal

 

2010 szeptember 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég böngészi