In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Projektbemutató a Kultúrpalotában

Április 1-én délelőtt 11 órakor elindultunk Marosvásárhelyre, hogy részt vegyünk a SIEU (Schools for Inteligent Energy Use) projekt, záró konferenciáján, amelyet a Kultúrpalotában szerveztek meg. Egy órára érkeztünk meg, nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Ezután megebédeltünk és Balázs Mihály tanár úr, én (Firtos Tünde) és Simó Szabolcs interjút adtunk az Erdély TV-nek és a  Marosvásárhelyi tv-nek. Délután két órakor elkezdődtek a SIEU projektbe bekapcsolódott öt iskola csapatainak projektbemutatói.

Bővebben...

Megyei szakmai versenyek eredménye

A megyei szakmai versenyeken nagyon jól szerepeltek iskolánk diákjai. Kocs Róbert XII. K.  osztályos diák II. helyezést ért el versenykörnyezetből és könyvelésből csakúgy, mint Fodor Lajos Levente XII. F. osztályos tanuló faipari szaktantárgyakból. Kocs Róbertet Balázs Mihály és Kiss József tanárurak készítették fel. Fodor Lajos Leventét pedig Vass Ibolya tanárnő és Dávid Ferenc faipari mester.

Bővebben...

Aszaló projektünkre felfigyelt a transindex

A SIEU projekt keretében készült napkollektorral müködő aszalógépünkre felfigyelt a transindex és telefonos interjút készített a diákokkal és vezetőjükkel Balázs Mihályal. Az cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva.

http://think.transindex.ro/?p=6958

A napkollektoros gyümölcsaszaló bemutatója

Március 11-én pénteken ünnepélyes keretek között iskolánk X. K. osztályos tanulói Balázs Mihály tanár úr irányításával bemutatták az aszaló szerkezetet iskolánk tantestületének, diákjainak és a helyi sajtónak. A bemutatót Balázs Mihály közgazdaságtan tanár, a projekt irányítója nyitotta meg, beszédében elmondta, hogy a SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) projektben világszinten közel 100 középiskola vesz részt. Romániában hat középiskola kapcsolódott be a projektbe, köztük a Zeyk Domokos Iskolaközpont is. A SIEU projekt célja, hogy a diákok, tanárok foglalkozzanak a megújuló energiával és az ezzel kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

Farsang

Február a farsang hónapja.

Február 18-án délután 5 órai kezdettel került sor iskolánkban is a hagyományos karneválra, amelyet minden évben a XI. osztály szervez.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó végeredménye

Véget ért a II. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizenegy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 55 diák vett részt a megmérettetésen. A vetélkedőről készült fényképeket megtekintheted a Zeyk Domokos Iskolaközpont facebook oldalán, kattints ide.

Bővebben...

Szalagavató ünnepség

Iskolánkban 2011. január 28.-án került sor a szalagavató ünnepségre, amelyet a Pipacsok Ifjúsági Házában rendeztünk meg.

Bővebben...

Tőzsde verseny végeredménye

Véget ért a Keba tőzsdeverseny, amelyre 324 csapat jelentkezett. Iskolánk csapata a 20-ik helyen végzett és a határon túli csapatok „külön versenyét” megnyerte, úgy hogy mindössze néhány ponton múlt a továbbjutásuk. A vetélkedő teljes mértékben az interneten zajlott, amely tartalmazott teszteket, videó szimulációkat és tőzsdézést.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi