In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Tőzsde verseny

A Közép-Európai Brókerképző Alapítvány szeptember végén hirdette meg középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be. A verseny háromfordulós, selejtező, elődöntő és döntő részből tevődik össze. 

Bővebben...

Modern marketing eszközök

December 8-án Szőcs Attila a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem marketing tanára látogatta meg iskolánkat. Nagyon érdekes előadást tartott a modern marketing eszközökről a XII. közgazdaságtan osztálynak. A legmodernebb és legújabb marketing eszközökről beszélt és konkrét példákkal illusztrálta előadását. Beszélt a víruskampányról, a szociális médiáról, ambient reklámokról, álbotrányokról és álhírekről és ezek elképesztő hatásáról.

Bővebben...

Adventi ünnepség

November 26-án került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet Antal Erzsébet és Balázs Mihály tanárok szerveztek a IX. közgazdaságtan osztály, az irodalmi kör tagjai és Dr. Zsidó Ferenc közreműködésével. A zenés verses összeállítás nagy népszerűségnek örvendett, a díszterem megtelt tanárokkal és diákokkal.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

Az iskolák a felelősségteljes energiafogyasztásért 9 országban közel 100 szakközépiskolát és civilszervezetet köt össze. A projekt fő célkitűzése, hogy növelje a részvételt és felelősségvállalást a szakközépiskolai diákok, tanárok, a helyi önkormányzatok és cégek körében, hogy foglalkozzanak az energiahatékonysággal és a megújuló energiával kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

II. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

November 12-14 között került sor a II. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyre a Csíkszeredai Sapietia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen.

A vetélkedő kétfordulós volt, amelyre 25 csapat jelentkezett. Iskolánk két csapattal képviseltette magát és mind a két csapat sikeresen megoldotta az első forduló esetét, aminek következtében mind a két csapatunk a Csíkszeredai 15 csapatos döntőbe jutott.

Bővebben...

Almabál

November 5-én került sor iskolánkban az almabál megszervezésére. A végzős diákok kitettek magukért, ügyesen feldíszítették a tornatermet, beöltöztek székelyruhába és egy színvonalas csősz táncot mutattak be a közönség nagy örömére.

Bővebben...

Leonardo pályázattal Franciaországban (2010. október 11-24)

A 2009-ben nyert Leonardo da Vinci európai pályázat keretében 2010 október 11-24 között iskolánk újabb 8 diákja vehetett részt szakgyakorlaton Franciaországban.

Bővebben...

Gólyabál

Iskolánkban a gólyahét október 18.-tól 22.-ig tartott. Nagyon különleges hét volt, a kisgólyák különböző öltözetekbe kellet, jöjjenek és különböző feladatokat kellet, végrehajtsanak. Voltak nagyon ügyes gólyák, akik nagyon élvezték a hét folyamán lévő feladatokat. Sokan részt is vettek a feladatokban.

Bővebben...

Megemlékezés az 1956-os magyar forradalomról

Október 25-én emlékezni gyűltünk össze az iskola dísztermében, emlékeztünk arra az október 23-ára, amely 54 évvel ezelőtt volt, pontosabban 1956-ban. 54 évvel ezelőtt azon a napon forradalom és szabadságharc bontakozott ki Magyarországon a diktatúra és a szovjet meg­szállás ellen. Ez a forradalom világméretű visszhangot keltő és példaértékű áldozathozatal volt a magyarság részéről. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 645 vendég böngészi