In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Fekete Vince költő volt a Zeyk meghívottja

Író-olvasó találkozót szervezett október 14-én a Zeyk Domokos Iskolaközpont Fekete Vince József Attila-díjas költő-íróval, a Székelyföld folyóirat főszerkesztő-helyettesével.

Bővebben...

Gólyahét

Iskolánkban már évek óta hagyománnyá vált a gólyahét és a gólyabál megszervezése. Minden évben a végzős diákok gondoskodnak arról, hogy a IX.-es kisgólyáknak egy felejthetetlen, izgalomban, mókában gazdag hetük legyen. Ezen az úgynevezett gólyahéten az idén a nagyok megrajzolták a folyóson a girbe-görbe gólyasávot, amelyen egy hétig kellett járjanak a gólyák. A hét minden napján meghatározott humoros öltözékben kellett megjelenjenek, és az órák végén megtanulták a gólyaéneket és a vele járó gólyatáncot is.

Bővebben...

III. Udvarhelyszéki gyümölcsfesztivál

Falu a városban elnevezéssel a Civitas Alalpítvány a Polgári Társadalomért és a Székelygyümölcs Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg szeptember 23-25 között az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált.

Bővebben...

Nyári kirándulás

Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság 2011-be kirándulást szervezett a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek számára. Azon tanulók részesülhetnek az állam által támogatott táboroztatásban, akiknek a családban az egy főre eső jövedelem kevesebb mint 5o% -a a bruttó minimálbérnek,1o-es magaviselet és legalább 8-as általánosa volt a 2010-2011-es tanévben.

Bővebben...

Francia partnereink Leonardo programja térségünkben

Május 9 és 22 között iskolánk vendégei voltak a franciaországi Amiens Le Paraclet Mezőgazdasági Szakközépiskola 23 diákja és 6 tanára, akik a Leonardo da Vinci, európai program keretében 2 hetes szakgyakorlaton és kulturális programon vettek részt térségünkben. Kitűzött céljuk volt, hogy a mezőgazdasági környezetből származó diákok megismerjék a hagyományos mezőgazdasági termelést, valamint az európai integrálás lehetőségeit.

Bővebben...

I 2 Move

Március 30:

Megérkeztünk a Projekt második színhelyére az ajkai „Bánki Donát” Szakközépiskolába.

12 órás utazás után érkeztünk meg Magyarpolányba ahol a „Panoráma” Panzióban voltunk elszállásolva. Mi érkeztünk elsőnek nemsokára utánunk a németek és belgák is megérkeztek. Ajka - Magyarpolány kb. tíz perces távolság kisbusszal, a B.D.Sz.K.I.-ba mentün ahol Nagy Péter igazgató úr és a kollégák fogadtak. Bemutatták az iskolájukat kivetítve, az osztálytermeket, kabineteket és a fémmegmunkáló műhelyt. Ezután visszatértünk a tanáriba ahol fogadás volt.

Bővebben...

INOVATIV-INTERAKTIV MODULOK A SZAKOK TANÍTÁSÁBAN

Ez a pályázat kb.3-4 évvel ezelőtt Csarmasz János ötlete volt, aki a Bánki Dónát Szakképző Iskola és Kollégium műszaki tanára. Az Ajka-i Bánki Dónát Szakképző Iskola és Kollégiumot: Throsten Neuhass a Németországi Werne Szakközépiskola tanára kérte fel, hogy együtt pályázhassanak még egy Belgiumi iskolával a Leonardo da Vinci Partnerschaftsproiect I MOVE (Leonardo da Vinci MOBILITÁSI program), (élethosszig tartó tanulás) pályázat megnyeréséért.

Bővebben...

Természet és környezetvédelmi vetélkedő

2011. április 21-én először került megrendezésre a Zeyk Domokos Iskolaközpontba az „Enyém is a Föld” című természet és környezetvédelmi vetélkedő. Fő célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit. A természet összefüggéseink megláttatása és egy természet és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

Jártunk, láttunk, visszajöttünk, elmeséljük. Tőlünk nektek. Ha kíváncsiak vagytok hogy, hol jártunk és mit hogyan láttunk, olvassátok el, megéri.

Hónapok óta vártuk, számoltuk a napokat, hogy ismét eljöhessen az a pár nap, amelyet testvériskolánk, az Eötvös József Székhelyintézmény a tanáraival és tanulóival töltünk.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi