In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Farsang

Február a farsang hónapja.

Február 18-án délután 5 órai kezdettel került sor iskolánkban is a hagyományos karneválra, amelyet minden évben a XI. osztály szervez.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó végeredménye

Véget ért a II. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizenegy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 55 diák vett részt a megmérettetésen. A vetélkedőről készült fényképeket megtekintheted a Zeyk Domokos Iskolaközpont facebook oldalán, kattints ide.

Bővebben...

Szalagavató ünnepség

Iskolánkban 2011. január 28.-án került sor a szalagavató ünnepségre, amelyet a Pipacsok Ifjúsági Házában rendeztünk meg.

Bővebben...

Tőzsde verseny végeredménye

Véget ért a Keba tőzsdeverseny, amelyre 324 csapat jelentkezett. Iskolánk csapata a 20-ik helyen végzett és a határon túli csapatok „külön versenyét” megnyerte, úgy hogy mindössze néhány ponton múlt a továbbjutásuk. A vetélkedő teljes mértékben az interneten zajlott, amely tartalmazott teszteket, videó szimulációkat és tőzsdézést.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

A SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) hivatalos honlapján megjelent egy cikk a Romániában futó projektekről. A cikk külön megemlíti a gyümölcsaszaló projektünket.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a második alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyére.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapatok és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

 

A X. közgazdaságtan osztály Balázs Mihály közgazdaságtan tanár vezetésével az „Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért” nemzetközi projekt keretén belül egy napenergiával működő gyümölcsaszaló gépet készítenek. 

Bővebben...

Pályázatzáró ünnepség

December 16-án, csütörtökön délután tartotta iskolánk dísztermében pályázatzáró ünnepségét, az a diákcsapat, amely október11-24 között a Leonardo da Vinci európai pályázattal Franciaországi szakképzésen és kiránduláson vehetett részt.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 665 vendég böngészi