In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Szalagavató ünnepség

Iskolánkban 2011. január 28.-án került sor a szalagavató ünnepségre, amelyet a Pipacsok Ifjúsági Házában rendeztünk meg.

Bővebben...

Tőzsde verseny végeredménye

Véget ért a Keba tőzsdeverseny, amelyre 324 csapat jelentkezett. Iskolánk csapata a 20-ik helyen végzett és a határon túli csapatok „külön versenyét” megnyerte, úgy hogy mindössze néhány ponton múlt a továbbjutásuk. A vetélkedő teljes mértékben az interneten zajlott, amely tartalmazott teszteket, videó szimulációkat és tőzsdézést.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

A SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) hivatalos honlapján megjelent egy cikk a Romániában futó projektekről. A cikk külön megemlíti a gyümölcsaszaló projektünket.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a második alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyére.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapatok és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

Bővebben...

Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért

 

A X. közgazdaságtan osztály Balázs Mihály közgazdaságtan tanár vezetésével az „Iskolák a felelősségteljes energia fogyasztásért” nemzetközi projekt keretén belül egy napenergiával működő gyümölcsaszaló gépet készítenek. 

Bővebben...

Pályázatzáró ünnepség

December 16-án, csütörtökön délután tartotta iskolánk dísztermében pályázatzáró ünnepségét, az a diákcsapat, amely október11-24 között a Leonardo da Vinci európai pályázattal Franciaországi szakképzésen és kiránduláson vehetett részt.

Bővebben...

Tőzsde verseny

A Közép-Európai Brókerképző Alapítvány szeptember végén hirdette meg középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be. A verseny háromfordulós, selejtező, elődöntő és döntő részből tevődik össze. 

Bővebben...

Modern marketing eszközök

December 8-án Szőcs Attila a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem marketing tanára látogatta meg iskolánkat. Nagyon érdekes előadást tartott a modern marketing eszközökről a XII. közgazdaságtan osztálynak. A legmodernebb és legújabb marketing eszközökről beszélt és konkrét példákkal illusztrálta előadását. Beszélt a víruskampányról, a szociális médiáról, ambient reklámokról, álbotrányokról és álhírekről és ezek elképesztő hatásáról.

Bővebben...

Adventi ünnepség

November 26-án került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet Antal Erzsébet és Balázs Mihály tanárok szerveztek a IX. közgazdaságtan osztály, az irodalmi kör tagjai és Dr. Zsidó Ferenc közreműködésével. A zenés verses összeállítás nagy népszerűségnek örvendett, a díszterem megtelt tanárokkal és diákokkal.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég böngészi