In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Természet és környezetvédelmi vetélkedő

2011. április 21-én először került megrendezésre a Zeyk Domokos Iskolaközpontba az „Enyém is a Föld” című természet és környezetvédelmi vetélkedő. Fő célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit. A természet összefüggéseink megláttatása és egy természet és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

Jártunk, láttunk, visszajöttünk, elmeséljük. Tőlünk nektek. Ha kíváncsiak vagytok hogy, hol jártunk és mit hogyan láttunk, olvassátok el, megéri.

Hónapok óta vártuk, számoltuk a napokat, hogy ismét eljöhessen az a pár nap, amelyet testvériskolánk, az Eötvös József Székhelyintézmény a tanáraival és tanulóival töltünk.

Bővebben...

Projektbemutató a Kultúrpalotában

Április 1-én délelőtt 11 órakor elindultunk Marosvásárhelyre, hogy részt vegyünk a SIEU (Schools for Inteligent Energy Use) projekt, záró konferenciáján, amelyet a Kultúrpalotában szerveztek meg. Egy órára érkeztünk meg, nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Ezután megebédeltünk és Balázs Mihály tanár úr, én (Firtos Tünde) és Simó Szabolcs interjút adtunk az Erdély TV-nek és a  Marosvásárhelyi tv-nek. Délután két órakor elkezdődtek a SIEU projektbe bekapcsolódott öt iskola csapatainak projektbemutatói.

Bővebben...

Megyei szakmai versenyek eredménye

A megyei szakmai versenyeken nagyon jól szerepeltek iskolánk diákjai. Kocs Róbert XII. K.  osztályos diák II. helyezést ért el versenykörnyezetből és könyvelésből csakúgy, mint Fodor Lajos Levente XII. F. osztályos tanuló faipari szaktantárgyakból. Kocs Róbertet Balázs Mihály és Kiss József tanárurak készítették fel. Fodor Lajos Leventét pedig Vass Ibolya tanárnő és Dávid Ferenc faipari mester.

Bővebben...

Aszaló projektünkre felfigyelt a transindex

A SIEU projekt keretében készült napkollektorral müködő aszalógépünkre felfigyelt a transindex és telefonos interjút készített a diákokkal és vezetőjükkel Balázs Mihályal. Az cikk elolvasható az alábbi linkre kattintva.

http://think.transindex.ro/?p=6958

A napkollektoros gyümölcsaszaló bemutatója

Március 11-én pénteken ünnepélyes keretek között iskolánk X. K. osztályos tanulói Balázs Mihály tanár úr irányításával bemutatták az aszaló szerkezetet iskolánk tantestületének, diákjainak és a helyi sajtónak. A bemutatót Balázs Mihály közgazdaságtan tanár, a projekt irányítója nyitotta meg, beszédében elmondta, hogy a SIEU (Schools for Intelligent Energy Use) projektben világszinten közel 100 középiskola vesz részt. Romániában hat középiskola kapcsolódott be a projektbe, köztük a Zeyk Domokos Iskolaközpont is. A SIEU projekt célja, hogy a diákok, tanárok foglalkozzanak a megújuló energiával és az ezzel kapcsolatos technológiákkal.

Bővebben...

Farsang

Február a farsang hónapja.

Február 18-án délután 5 órai kezdettel került sor iskolánkban is a hagyományos karneválra, amelyet minden évben a XI. osztály szervez.

Bővebben...

II. Vállalkozni jó végeredménye

Véget ért a II. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizenegy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 55 diák vett részt a megmérettetésen. A vetélkedőről készült fényképeket megtekintheted a Zeyk Domokos Iskolaközpont facebook oldalán, kattints ide.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 35 vendég böngészi