In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Kriza János Emlékverseny

Dávid Tünde, Udvarhelyi Híradó

Ismét irodalmi vetélkedőre hívta a megye szakiskoláit a székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont, ezúttal Kriza János születésének 200. évfordulója alkalmából. Bartos László igazgató köszöntőjében elmondta, hogy 2005-ben a Hargita megyei tanfelügyelőséggel közösen „találták” ki ezt a versenyt a szakiskolások számára, azóta már hagyománnyá vált. 

Bővebben...

Tanácskozás a vállalkozókkal

November 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

A hagyománynak eleget téve, tartottuk meg az idén is, a partnercégek képviselőivel, az évente megismétlődő tanácskozást. 

Bővebben...

Adventi ünnepség

Advent első vasárnapja előtti pénteken került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet a Zeyk Domokos Iskolaközpont dísztermében szerveztünk. A szervezésbe besegített a X. K. osztály és az irodalmi kör tagjai,  valamint az irányító tanárok Antal Erzsébet, Szőke Hajnalka, Balázs Mihály és Dr. Zsidó Ferenc tanárok.

Bővebben...

III. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

Iskolánk két csapata részt vett a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Gazdaság- és Humántudományok Kara által megszervezett III. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyen, ahol a Kyez Team csapat Balázs Mihály és Kiss József közgazdász tanárok vezetésével a negyedik helyen végzett.

Bővebben...

Projekt záró

Iskolánk hat közgazdasági szakos diákja és a CJD Domus Alapítvány közös projektben vettek részt, amelynek záró rendezvényét november 11-én pénteken tartották iskolánk dísztermében. A rendezvényen részt vettek Bartos László Igazgató mellett a CJD Domus Alapítvány képviselői Fazakas István, Burus Endre és az alapítvány elnök asszonya Anna Ohnweiler és természetesen a diákok. 

Bővebben...

Zeyk foci torna

A diákok nagy lelkesedésére megkezdődött a múlt héten csütörtökön, ifj. Bartos László testnevelés szakos tanár és pár focikedvelő diák rendezésében a Zeyk Domokos Iskolaközpont minifoci osztálybajnoksága a helyi sportcsarnokban. 

Bővebben...

Erősítsük egymást

A „Határtalanul” program keretén belül meglátogatta iskolánkat a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola tíz diákja és két tanára Sipiczki Renáta és Szabó Ildikó. Egy közös projekten vettünk részt, amelynek témája „Erősítsük egymást – városaink SWOT analízise” volt. 

Bővebben...

Karcagi látogatás

2011. október 13 – 15 között felejthetetlen három napot töltöttünk Karcagon. 13-án reggel 6 órakór indultunk a Zeyk Domokos Iskolaközponttól az iskola két autójával. A kiránduláson részt vett Bartos László igazgatóúr, Macelar Lajos tanár úr, a diákok részéről Balázs Ágnes, Flóra Renáta a XII E, Anti Máriusz a X E és Izsák Csongor a XIII M osztály tanulói. Az utazás nagyon fárasztó volt, de az ott eltöltött idő kárpótolta a fáradságot.

Bővebben...

Romániában folytatódott a i2move projektmunka

A Zeyk Domokos Iskolaközpont 6 tanára, egy két éven át tartó Uniós pályázat – a Leonardo egész életen át tartó tanulás program – nyerteseként Székelykeresztúron fogadta a résztvevő országok: Németország (Werne), Belgium (Beringen) és Magyarország (Ajka) képviselőit október 9 -15 között. Ez már a harmadik találkozó volt, hisz a projekt 2010 decemberében indult, és 2012 márciusában, Belgiumban fogjuk lezárni és kiértékelni. 

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég böngészi