In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Karcagi látogatás

2011. október 13 – 15 között felejthetetlen három napot töltöttünk Karcagon. 13-án reggel 6 órakór indultunk a Zeyk Domokos Iskolaközponttól az iskola két autójával. A kiránduláson részt vett Bartos László igazgatóúr, Macelar Lajos tanár úr, a diákok részéről Balázs Ágnes, Flóra Renáta a XII E, Anti Máriusz a X E és Izsák Csongor a XIII M osztály tanulói. Az utazás nagyon fárasztó volt, de az ott eltöltött idő kárpótolta a fáradságot.

Bővebben...

Romániában folytatódott a i2move projektmunka

A Zeyk Domokos Iskolaközpont 6 tanára, egy két éven át tartó Uniós pályázat – a Leonardo egész életen át tartó tanulás program – nyerteseként Székelykeresztúron fogadta a résztvevő országok: Németország (Werne), Belgium (Beringen) és Magyarország (Ajka) képviselőit október 9 -15 között. Ez már a harmadik találkozó volt, hisz a projekt 2010 decemberében indult, és 2012 márciusában, Belgiumban fogjuk lezárni és kiértékelni. 

Bővebben...

Fekete Vince költő volt a Zeyk meghívottja

Író-olvasó találkozót szervezett október 14-én a Zeyk Domokos Iskolaközpont Fekete Vince József Attila-díjas költő-íróval, a Székelyföld folyóirat főszerkesztő-helyettesével.

Bővebben...

Gólyahét

Iskolánkban már évek óta hagyománnyá vált a gólyahét és a gólyabál megszervezése. Minden évben a végzős diákok gondoskodnak arról, hogy a IX.-es kisgólyáknak egy felejthetetlen, izgalomban, mókában gazdag hetük legyen. Ezen az úgynevezett gólyahéten az idén a nagyok megrajzolták a folyóson a girbe-görbe gólyasávot, amelyen egy hétig kellett járjanak a gólyák. A hét minden napján meghatározott humoros öltözékben kellett megjelenjenek, és az órák végén megtanulták a gólyaéneket és a vele járó gólyatáncot is.

Bővebben...

III. Udvarhelyszéki gyümölcsfesztivál

Falu a városban elnevezéssel a Civitas Alalpítvány a Polgári Társadalomért és a Székelygyümölcs Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg szeptember 23-25 között az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált.

Bővebben...

Nyári kirándulás

Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság 2011-be kirándulást szervezett a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek számára. Azon tanulók részesülhetnek az állam által támogatott táboroztatásban, akiknek a családban az egy főre eső jövedelem kevesebb mint 5o% -a a bruttó minimálbérnek,1o-es magaviselet és legalább 8-as általánosa volt a 2010-2011-es tanévben.

Bővebben...

Francia partnereink Leonardo programja térségünkben

Május 9 és 22 között iskolánk vendégei voltak a franciaországi Amiens Le Paraclet Mezőgazdasági Szakközépiskola 23 diákja és 6 tanára, akik a Leonardo da Vinci, európai program keretében 2 hetes szakgyakorlaton és kulturális programon vettek részt térségünkben. Kitűzött céljuk volt, hogy a mezőgazdasági környezetből származó diákok megismerjék a hagyományos mezőgazdasági termelést, valamint az európai integrálás lehetőségeit.

Bővebben...

I 2 Move

Március 30:

Megérkeztünk a Projekt második színhelyére az ajkai „Bánki Donát” Szakközépiskolába.

12 órás utazás után érkeztünk meg Magyarpolányba ahol a „Panoráma” Panzióban voltunk elszállásolva. Mi érkeztünk elsőnek nemsokára utánunk a németek és belgák is megérkeztek. Ajka - Magyarpolány kb. tíz perces távolság kisbusszal, a B.D.Sz.K.I.-ba mentün ahol Nagy Péter igazgató úr és a kollégák fogadtak. Bemutatták az iskolájukat kivetítve, az osztálytermeket, kabineteket és a fémmegmunkáló műhelyt. Ezután visszatértünk a tanáriba ahol fogadás volt.

Bővebben...

INOVATIV-INTERAKTIV MODULOK A SZAKOK TANÍTÁSÁBAN

Ez a pályázat kb.3-4 évvel ezelőtt Csarmasz János ötlete volt, aki a Bánki Dónát Szakképző Iskola és Kollégium műszaki tanára. Az Ajka-i Bánki Dónát Szakképző Iskola és Kollégiumot: Throsten Neuhass a Németországi Werne Szakközépiskola tanára kérte fel, hogy együtt pályázhassanak még egy Belgiumi iskolával a Leonardo da Vinci Partnerschaftsproiect I MOVE (Leonardo da Vinci MOBILITÁSI program), (élethosszig tartó tanulás) pályázat megnyeréséért.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 31 vendég böngészi