In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Határtalanul Hódmezővásárhelyen

Március 4. és 10. között a „Határtalanul” pályázat keretén belül ellátogattunk Hódmezővásárhelyre.

Az odalátogatásunk fő célja egy gyümölcsaszaló berendezés és népi motívumokkal díszített padok elkészítése volt, amelyeket a testvériskolánk udvarán helyeztünk el.

Bővebben...

Határtalanul Karcagon

Székelykeresztúri és karcagi gyerekeket segítenek

Megjelent a karcagi Új Néplap című újságban

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Együttműködések magyar szakképző iskolák között című pályázatán a karcagi Varró István Szakiskola 1,572 millió forintot nyert. A projekt 2012.02.20.-03.20. között valósul meg.

Bővebben...

Természet és környezetismereti vetélkedő

A kiegészítő anyag és a verseny leírás letölthető innen

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont megszervezi a Föld napja alkalmából április 4-én a természet- és környezetvédelmi vetélkedőjét „Az enyém is a FÖLD” címmel.

A vetélkedő célja: A tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, ivóvíz készletünk megvédése stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

Karnevál

Február 17-én került sor a karneválra, amelyet az osztályunk szervezett (XI. K). Mindenki próbálta kivenni belőle a részét, nagyon sokat dolgoztunk annak érdekében, hogy egy színvonalas, szórakoztató karnevált szervezzünk. Rengeteget próbáltunk, szöveget írtunk, szponzorokat kerestünk, és díszletet terveztünk. Nem könnyű egy ilyen eseményt megszervezni, de megéri, mivel utána a sok pozitív visszajelzés jóleső érzéssel tölt el.

Bővebben...

III. Vállalkozni jó végeredménye

„Izgalmas, csapat összekovácsoló hatású, pörgős verseny volt.”

(Etédi Jósika Miklós általános iskola)

Véget ért a III. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizennégy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 70 diák vett részt a megmérettetésen.

Bővebben...

Új testvériskolai kapcsolat

Az iskolakezdés után Simó Béla Székelykeresztúri Önkormányzati képviselő felkérésére fogadtuk a bábolnai szakiskola vezetőségét Pelczéder Zoltán igazgató Úr vezetésével. Azzal a céllal kerestek meg minket, hogy partnerségi kapcsolatot létesítsünk az iskolájukkal és írjunk meg közösen egy Leonardo pályázatot. 

Bővebben...

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai 2012. január 12 és 16 között a Julianus testvériskola program keretén belül a Hódmezővásárhelyi testvériskolához utaztak. A programban kilencedikes és tízedikes diákok vettek részt Tekeres Imola és Kiss József tanárok irányításával. A tanulók hagyományainkat, népviseletünket mutatták be. 

Bővebben...

Tőzsde verseny

A magyarországi Közép-Európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is meghirdette középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be.

Bővebben...

III. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyre.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapat és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

A verseny időpontja: 2012. február 7. kedd 9 óra.

A verseny helyszíne: Zeyk Domokos Iskolaközpont díszterme

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég böngészi