In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Projekt záró

Iskolánk hat közgazdasági szakos diákja és a CJD Domus Alapítvány közös projektben vettek részt, amelynek záró rendezvényét november 11-én pénteken tartották iskolánk dísztermében. A rendezvényen részt vettek Bartos László Igazgató mellett a CJD Domus Alapítvány képviselői Fazakas István, Burus Endre és az alapítvány elnök asszonya Anna Ohnweiler és természetesen a diákok. 

Bővebben...

Zeyk foci torna

A diákok nagy lelkesedésére megkezdődött a múlt héten csütörtökön, ifj. Bartos László testnevelés szakos tanár és pár focikedvelő diák rendezésében a Zeyk Domokos Iskolaközpont minifoci osztálybajnoksága a helyi sportcsarnokban. 

Bővebben...

Erősítsük egymást

A „Határtalanul” program keretén belül meglátogatta iskolánkat a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola tíz diákja és két tanára Sipiczki Renáta és Szabó Ildikó. Egy közös projekten vettünk részt, amelynek témája „Erősítsük egymást – városaink SWOT analízise” volt. 

Bővebben...

Karcagi látogatás

2011. október 13 – 15 között felejthetetlen három napot töltöttünk Karcagon. 13-án reggel 6 órakór indultunk a Zeyk Domokos Iskolaközponttól az iskola két autójával. A kiránduláson részt vett Bartos László igazgatóúr, Macelar Lajos tanár úr, a diákok részéről Balázs Ágnes, Flóra Renáta a XII E, Anti Máriusz a X E és Izsák Csongor a XIII M osztály tanulói. Az utazás nagyon fárasztó volt, de az ott eltöltött idő kárpótolta a fáradságot.

Bővebben...

Romániában folytatódott a i2move projektmunka

A Zeyk Domokos Iskolaközpont 6 tanára, egy két éven át tartó Uniós pályázat – a Leonardo egész életen át tartó tanulás program – nyerteseként Székelykeresztúron fogadta a résztvevő országok: Németország (Werne), Belgium (Beringen) és Magyarország (Ajka) képviselőit október 9 -15 között. Ez már a harmadik találkozó volt, hisz a projekt 2010 decemberében indult, és 2012 márciusában, Belgiumban fogjuk lezárni és kiértékelni. 

Bővebben...

Fekete Vince költő volt a Zeyk meghívottja

Író-olvasó találkozót szervezett október 14-én a Zeyk Domokos Iskolaközpont Fekete Vince József Attila-díjas költő-íróval, a Székelyföld folyóirat főszerkesztő-helyettesével.

Bővebben...

Gólyahét

Iskolánkban már évek óta hagyománnyá vált a gólyahét és a gólyabál megszervezése. Minden évben a végzős diákok gondoskodnak arról, hogy a IX.-es kisgólyáknak egy felejthetetlen, izgalomban, mókában gazdag hetük legyen. Ezen az úgynevezett gólyahéten az idén a nagyok megrajzolták a folyóson a girbe-görbe gólyasávot, amelyen egy hétig kellett járjanak a gólyák. A hét minden napján meghatározott humoros öltözékben kellett megjelenjenek, és az órák végén megtanulták a gólyaéneket és a vele járó gólyatáncot is.

Bővebben...

III. Udvarhelyszéki gyümölcsfesztivál

Falu a városban elnevezéssel a Civitas Alalpítvány a Polgári Társadalomért és a Székelygyümölcs Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg szeptember 23-25 között az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált.

Bővebben...

Nyári kirándulás

Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság 2011-be kirándulást szervezett a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek számára. Azon tanulók részesülhetnek az állam által támogatott táboroztatásban, akiknek a családban az egy főre eső jövedelem kevesebb mint 5o% -a a bruttó minimálbérnek,1o-es magaviselet és legalább 8-as általánosa volt a 2010-2011-es tanévben.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 729 vendég böngészi