In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

III. Vállalkozni jó végeredménye

„Izgalmas, csapat összekovácsoló hatású, pörgős verseny volt.”

(Etédi Jósika Miklós általános iskola)

Véget ért a III. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizennégy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 70 diák vett részt a megmérettetésen.

Bővebben...

Új testvériskolai kapcsolat

Az iskolakezdés után Simó Béla Székelykeresztúri Önkormányzati képviselő felkérésére fogadtuk a bábolnai szakiskola vezetőségét Pelczéder Zoltán igazgató Úr vezetésével. Azzal a céllal kerestek meg minket, hogy partnerségi kapcsolatot létesítsünk az iskolájukkal és írjunk meg közösen egy Leonardo pályázatot. 

Bővebben...

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai 2012. január 12 és 16 között a Julianus testvériskola program keretén belül a Hódmezővásárhelyi testvériskolához utaztak. A programban kilencedikes és tízedikes diákok vettek részt Tekeres Imola és Kiss József tanárok irányításával. A tanulók hagyományainkat, népviseletünket mutatták be. 

Bővebben...

Tőzsde verseny

A magyarországi Közép-Európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is meghirdette középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be.

Bővebben...

III. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyre.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapat és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

A verseny időpontja: 2012. február 7. kedd 9 óra.

A verseny helyszíne: Zeyk Domokos Iskolaközpont díszterme

Bővebben...

Kriza János Emlékverseny

Dávid Tünde, Udvarhelyi Híradó

Ismét irodalmi vetélkedőre hívta a megye szakiskoláit a székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont, ezúttal Kriza János születésének 200. évfordulója alkalmából. Bartos László igazgató köszöntőjében elmondta, hogy 2005-ben a Hargita megyei tanfelügyelőséggel közösen „találták” ki ezt a versenyt a szakiskolások számára, azóta már hagyománnyá vált. 

Bővebben...

Tanácskozás a vállalkozókkal

November 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

A hagyománynak eleget téve, tartottuk meg az idén is, a partnercégek képviselőivel, az évente megismétlődő tanácskozást. 

Bővebben...

Adventi ünnepség

Advent első vasárnapja előtti pénteken került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet a Zeyk Domokos Iskolaközpont dísztermében szerveztünk. A szervezésbe besegített a X. K. osztály és az irodalmi kör tagjai,  valamint az irányító tanárok Antal Erzsébet, Szőke Hajnalka, Balázs Mihály és Dr. Zsidó Ferenc tanárok.

Bővebben...

III. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

Iskolánk két csapata részt vett a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Gazdaság- és Humántudományok Kara által megszervezett III. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyen, ahol a Kyez Team csapat Balázs Mihály és Kiss József közgazdász tanárok vezetésével a negyedik helyen végzett.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 721 vendég böngészi