In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG INDULÓ OSZTÁLYAINKAT A 2018-2019-ES TANÉVBEN

Búcsúzás és emlékezés

Csillogó, könnyes szemek, virágcsokor, ünneplőbe öltözött diákok, búcsúzás és emlékezés. Néhány olyan fogalom, amely eszünkbe jut, ha a ballagások időszaka következik. 

Bővebben...

Tanulmányi kirándulás a vízierőműnél

Szabó Norbert iskolánk XII. osztályos diákja Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a Hargita Megyei Energiatakarékossági Közszolgálat pályázatán és díjazásban részesült.

Bővebben...

V. Esettanulmányi Vetélkedő

Május 2-én iskolánk csapata Balázs Mihály tanár úr vezetésével részt vett a székelyudvarhelyi  Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) által szervezett V. Esettanulmányi vetélkedőn.

Bővebben...

Természet és környezetismereti vetélkedő

Iskolánk – a Zeyk Domokos Iskolaközpont - másodig alkalommal rendezte meg „Az enyém is a Föld” című környezetismereti vetélkedőjét, a Föld napja alkalmából, melynek célja, hogy a tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

EZÜST fokozatra minősített BOGLÁRKA

Április 4-6 között iskolánk BOGLÁRKA nevű színjátszó csoportja harmadik alkalommal vett részt  Derecskén – Magyarország -  a Bihar-Bihor diákszínjátszó fesztiválon.

Bővebben...

Határtalanul Székelykeresztúron

Április 1-7 között vendégeink voltak a hódmezővásárhelyi HISZK Eötvös József Székhelyintézmény diákjai és kísérőtanárai Képíró Ágnes tanárnő vezetésével.

Látogatásuk célja a „HATÁRTALANUL” pályázat folytatása volt, amelynek első fordulója ez év március 4.-e és 10.-e között volt Hódmezővásárhelyen, amelyen a Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai vettek részt.

Bővebben...

A karcagi Határtalanúl pályázat második része

Március 13 - 2o között került sor a faipari szakon tanuló diákok HATÁRTALANUL pályázatának második szakaszára.

Ez alkalommal a karcagi Varró István Szakiskola Szakközépiskola Általános Iskola és Kollégium diákjai és tanárai jöttek el hozzánk Székelykeresztúrra a Zelyk Domokos Iskolaközpontba és itt folytattuk a Karcagon elkezdett közös munkánkat.

Bővebben...

Határtalanul Tatabányán

Kedd reggel 7-kór indultunk a határtalan projekt keretén belül Tatabányára. Hosszú és fárasztó utazás után megérkeztünk Tatabányára magyarországi idő szerint este 7-re, ahol már vártak bennünket a tatabányai diákok. Szerdán reggel 6-kór keltünk, kicsíptük magunkat, mivel a reggeli után a Polgármesteri hivatalban volt jelenésünk. 

Bővebben...

Szalagavató

A Zeyk Domokos Iskolaközpont végzős diákjai számára különösen nagy nap volt március 15. Az egész napos iskolai és városi ünnepségek után, délután 5 órakor már nagy izgalommal gyülekeztünk iskolánk udvarán levő sportcsarnokban a nagykorúsító ünnepségre. Meghatottan néztük a szépen feldíszített termet, a nagy tömeget.

Bővebben...

További cikkeink...

ÉRETTSÉGI 2018

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég böngészi