In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Tőzsde verseny

A magyarországi Közép-Európai Brókerképző Alapítvány ebben az évben is meghirdette középiskolás diákok számára az értékpapír piaci témájú versenyét. A vetélkedő nagy népszerűségnek örvendett, több mint 300 csapat nevezett be.

Bővebben...

III. Vállalkozni jó

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont meghívja az Önök iskoláját a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő „Vállalkozni jó” szimulációs versenyre.

A versenyre a meghívott intézményekből 5 fős, VIII. osztályos diákokból álló csapat és kísérő tanáruk jelentkezését várjuk.

A verseny időpontja: 2012. február 7. kedd 9 óra.

A verseny helyszíne: Zeyk Domokos Iskolaközpont díszterme

Bővebben...

Kriza János Emlékverseny

Dávid Tünde, Udvarhelyi Híradó

Ismét irodalmi vetélkedőre hívta a megye szakiskoláit a székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont, ezúttal Kriza János születésének 200. évfordulója alkalmából. Bartos László igazgató köszöntőjében elmondta, hogy 2005-ben a Hargita megyei tanfelügyelőséggel közösen „találták” ki ezt a versenyt a szakiskolások számára, azóta már hagyománnyá vált. 

Bővebben...

Tanácskozás a vállalkozókkal

November 29.-én került sor a „Zeyk Domokos” Iskolaközpontban, a partnervállalatok képviselőivel tartott évi megbeszélésre.

A hagyománynak eleget téve, tartottuk meg az idén is, a partnercégek képviselőivel, az évente megismétlődő tanácskozást. 

Bővebben...

Adventi ünnepség

Advent első vasárnapja előtti pénteken került sor a hagyományos adventi ünnepségünkre, amelyet a Zeyk Domokos Iskolaközpont dísztermében szerveztünk. A szervezésbe besegített a X. K. osztály és az irodalmi kör tagjai,  valamint az irányító tanárok Antal Erzsébet, Szőke Hajnalka, Balázs Mihály és Dr. Zsidó Ferenc tanárok.

Bővebben...

III. Középiskolás Diák Esettanulmány Verseny

Iskolánk két csapata részt vett a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai Gazdaság- és Humántudományok Kara által megszervezett III. Középiskolás Diák Esettanulmány Versenyen, ahol a Kyez Team csapat Balázs Mihály és Kiss József közgazdász tanárok vezetésével a negyedik helyen végzett.

Bővebben...

Projekt záró

Iskolánk hat közgazdasági szakos diákja és a CJD Domus Alapítvány közös projektben vettek részt, amelynek záró rendezvényét november 11-én pénteken tartották iskolánk dísztermében. A rendezvényen részt vettek Bartos László Igazgató mellett a CJD Domus Alapítvány képviselői Fazakas István, Burus Endre és az alapítvány elnök asszonya Anna Ohnweiler és természetesen a diákok. 

Bővebben...

Zeyk foci torna

A diákok nagy lelkesedésére megkezdődött a múlt héten csütörtökön, ifj. Bartos László testnevelés szakos tanár és pár focikedvelő diák rendezésében a Zeyk Domokos Iskolaközpont minifoci osztálybajnoksága a helyi sportcsarnokban. 

Bővebben...

Erősítsük egymást

A „Határtalanul” program keretén belül meglátogatta iskolánkat a tatabányai Kossuth Lajos Közgazdasági és Humán Szakközépiskola tíz diákja és két tanára Sipiczki Renáta és Szabó Ildikó. Egy közös projekten vettünk részt, amelynek témája „Erősítsük egymást – városaink SWOT analízise” volt. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég böngészi