In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

KEDVES SZÜLŐK ÉS DIÁKOK

A SZEL-MOB bútorgyár asztalos szakmát választó diákokat támogat azzal a céllal, hogy az illető diákok az iskolából kikerülve szakvégzettséggel rendelkezzenek, valamint a megszerzett tudásukat az említett cégnél kamatoztassák.

Feltétel, hogy az illető diák a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdje a IX., valamint a X. osztályt.
Osztályonként 3-3 diákot fogunk támogatni, úgy anyagilag,mint szakmai képzéssel. Figyelem lányok is jelentkezhetnek!
Az anyagi támogatás 200 lej/hónap pénzügyi juttatásból áll, az állam által biztosított támogatáson kívűl.

A szakmai képzést az iskolai gyakorlat alatti időszakban a gyárban biztosítjuk.
Azon diákok akik az említett osztályokat a ZEYK DOMOKOS TECHNOLÓGIAI LÍCEUMBAN kezdik és érdekeltek ezen támogatasba, a SZEL-MOB székhelyén is kell jelentkezzenek írásos kéréssel.

Minden jelentkezőt meghallgatunk, majd az iskolával közösen kiválasztjuk azt a 3-3 diákot akikkel szerződést kötünk.
Részletek megbeszélése a cég székhelyén fog megtörténni.

Várjuk azon jelentkezőket akik szakmát akarnak tanulni es szülőföldjükön akarnak maradni!

Jelentkezni lehet hétköznapokon 08:00 – 17:00 óra között:

  • a cég székhelyén, Székelykeresztúr, Berde Mózes 61 szám alatt,
  • vagy érdeklődni a 0748-119537 telefonszámon.

 
A SZEL-MOB KFT biztosítja az ITTHON MARADÁST, a MUNKAHELYET számotokra!

Határtalanul Tatabányán

Kedd reggel 7-kór indultunk a határtalan projekt keretén belül Tatabányára. Hosszú és fárasztó utazás után megérkeztünk Tatabányára magyarországi idő szerint este 7-re, ahol már vártak bennünket a tatabányai diákok. Szerdán reggel 6-kór keltünk, kicsíptük magunkat, mivel a reggeli után a Polgármesteri hivatalban volt jelenésünk. 

Bővebben...

Szalagavató

A Zeyk Domokos Iskolaközpont végzős diákjai számára különösen nagy nap volt március 15. Az egész napos iskolai és városi ünnepségek után, délután 5 órakor már nagy izgalommal gyülekeztünk iskolánk udvarán levő sportcsarnokban a nagykorúsító ünnepségre. Meghatottan néztük a szépen feldíszített termet, a nagy tömeget.

Bővebben...

Határtalanul Hódmezővásárhelyen

Március 4. és 10. között a „Határtalanul” pályázat keretén belül ellátogattunk Hódmezővásárhelyre.

Az odalátogatásunk fő célja egy gyümölcsaszaló berendezés és népi motívumokkal díszített padok elkészítése volt, amelyeket a testvériskolánk udvarán helyeztünk el.

Bővebben...

Határtalanul Karcagon

Székelykeresztúri és karcagi gyerekeket segítenek

Megjelent a karcagi Új Néplap című újságban

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Együttműködések magyar szakképző iskolák között című pályázatán a karcagi Varró István Szakiskola 1,572 millió forintot nyert. A projekt 2012.02.20.-03.20. között valósul meg.

Bővebben...

Természet és környezetismereti vetélkedő

A kiegészítő anyag és a verseny leírás letölthető innen

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont megszervezi a Föld napja alkalmából április 4-én a természet- és környezetvédelmi vetélkedőjét „Az enyém is a FÖLD” címmel.

A vetélkedő célja: A tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, ivóvíz készletünk megvédése stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

Karnevál

Február 17-én került sor a karneválra, amelyet az osztályunk szervezett (XI. K). Mindenki próbálta kivenni belőle a részét, nagyon sokat dolgoztunk annak érdekében, hogy egy színvonalas, szórakoztató karnevált szervezzünk. Rengeteget próbáltunk, szöveget írtunk, szponzorokat kerestünk, és díszletet terveztünk. Nem könnyű egy ilyen eseményt megszervezni, de megéri, mivel utána a sok pozitív visszajelzés jóleső érzéssel tölt el.

Bővebben...

III. Vállalkozni jó végeredménye

„Izgalmas, csapat összekovácsoló hatású, pörgős verseny volt.”

(Etédi Jósika Miklós általános iskola)

Véget ért a III. Vállalkozni jó szimulációs közgazdasági vetélkedő. Tizennégy környékbeli iskola csapata nevezett be a vetélkedőre, összesen 70 diák vett részt a megmérettetésen.

Bővebben...

Új testvériskolai kapcsolat

Az iskolakezdés után Simó Béla Székelykeresztúri Önkormányzati képviselő felkérésére fogadtuk a bábolnai szakiskola vezetőségét Pelczéder Zoltán igazgató Úr vezetésével. Azzal a céllal kerestek meg minket, hogy partnerségi kapcsolatot létesítsünk az iskolájukkal és írjunk meg közösen egy Leonardo pályázatot. 

Bővebben...

Kirándulás Hódmezővásárhelyre

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai 2012. január 12 és 16 között a Julianus testvériskola program keretén belül a Hódmezővásárhelyi testvériskolához utaztak. A programban kilencedikes és tízedikes diákok vettek részt Tekeres Imola és Kiss József tanárok irányításával. A tanulók hagyományainkat, népviseletünket mutatták be. 

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég böngészi