In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

EZÜST fokozatra minősített BOGLÁRKA

Április 4-6 között iskolánk BOGLÁRKA nevű színjátszó csoportja harmadik alkalommal vett részt  Derecskén – Magyarország -  a Bihar-Bihor diákszínjátszó fesztiválon.

Bővebben...

Határtalanul Székelykeresztúron

Április 1-7 között vendégeink voltak a hódmezővásárhelyi HISZK Eötvös József Székhelyintézmény diákjai és kísérőtanárai Képíró Ágnes tanárnő vezetésével.

Látogatásuk célja a „HATÁRTALANUL” pályázat folytatása volt, amelynek első fordulója ez év március 4.-e és 10.-e között volt Hódmezővásárhelyen, amelyen a Zeyk Domokos Iskolaközpont diákjai vettek részt.

Bővebben...

A karcagi Határtalanúl pályázat második része

Március 13 - 2o között került sor a faipari szakon tanuló diákok HATÁRTALANUL pályázatának második szakaszára.

Ez alkalommal a karcagi Varró István Szakiskola Szakközépiskola Általános Iskola és Kollégium diákjai és tanárai jöttek el hozzánk Székelykeresztúrra a Zelyk Domokos Iskolaközpontba és itt folytattuk a Karcagon elkezdett közös munkánkat.

Bővebben...

Határtalanul Tatabányán

Kedd reggel 7-kór indultunk a határtalan projekt keretén belül Tatabányára. Hosszú és fárasztó utazás után megérkeztünk Tatabányára magyarországi idő szerint este 7-re, ahol már vártak bennünket a tatabányai diákok. Szerdán reggel 6-kór keltünk, kicsíptük magunkat, mivel a reggeli után a Polgármesteri hivatalban volt jelenésünk. 

Bővebben...

Szalagavató

A Zeyk Domokos Iskolaközpont végzős diákjai számára különösen nagy nap volt március 15. Az egész napos iskolai és városi ünnepségek után, délután 5 órakor már nagy izgalommal gyülekeztünk iskolánk udvarán levő sportcsarnokban a nagykorúsító ünnepségre. Meghatottan néztük a szépen feldíszített termet, a nagy tömeget.

Bővebben...

Határtalanul Hódmezővásárhelyen

Március 4. és 10. között a „Határtalanul” pályázat keretén belül ellátogattunk Hódmezővásárhelyre.

Az odalátogatásunk fő célja egy gyümölcsaszaló berendezés és népi motívumokkal díszített padok elkészítése volt, amelyeket a testvériskolánk udvarán helyeztünk el.

Bővebben...

Határtalanul Karcagon

Székelykeresztúri és karcagi gyerekeket segítenek

Megjelent a karcagi Új Néplap című újságban

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Együttműködések magyar szakképző iskolák között című pályázatán a karcagi Varró István Szakiskola 1,572 millió forintot nyert. A projekt 2012.02.20.-03.20. között valósul meg.

Bővebben...

Természet és környezetismereti vetélkedő

A kiegészítő anyag és a verseny leírás letölthető innen

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Iskolaközpont megszervezi a Föld napja alkalmából április 4-én a természet- és környezetvédelmi vetélkedőjét „Az enyém is a FÖLD” címmel.

A vetélkedő célja: A tanulók ismerjék meg megyénk védett területeit állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit, mint például hulladékok kezelése, környezetbarát energiák, ivóvíz készletünk megvédése stb. Célunk a természet összefüggéseinek megláttatása és egy természet- és környezetbarát szemlélet kialakítása.

Bővebben...

Karnevál

Február 17-én került sor a karneválra, amelyet az osztályunk szervezett (XI. K). Mindenki próbálta kivenni belőle a részét, nagyon sokat dolgoztunk annak érdekében, hogy egy színvonalas, szórakoztató karnevált szervezzünk. Rengeteget próbáltunk, szöveget írtunk, szponzorokat kerestünk, és díszletet terveztünk. Nem könnyű egy ilyen eseményt megszervezni, de megéri, mivel utána a sok pozitív visszajelzés jóleső érzéssel tölt el.

Bővebben...

További cikkeink...

Ismerd meg Zeyk Domokost

Kattints a képre!

Tanfelügyelőség

Folyamatban levő projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 618 vendég böngészi